Απάντηση στην λάσπη κατά του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής























Περιφερόμενοι πολιτικοί αλήτες, γνωστοί γυρολόγοι των κομμάτων, οι οποίοι φιλοδοξούν να βγουν από την πολιτική ανυπαρξία, συκοφαντούν με κάθε βρώμικο τρόπο την Χρυσή Αυγή και προπαντός τον Γενικό Γραμματέα της Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο. Διαδίδουν σε σκοτεινούς διαδρόμους και διασπείρουν ψιθύρους ότι δήθεν ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος διαθέτει επιχειρήσεις, κτίζει (!) ακίνητα σε τουριστική περιοχή και ότι έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια!

Σας ενημερώνουμε ότι όλα αυτά αποτελούν ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες και προκαλούμε τον οποιοδήποτε από όλους αυτούς τους πολιτικούς αλήτες εάν έχει ίχνος τιμής να μιλήσει με το όνομά του για να υποστεί και τις συνέπειες του νόμου για τις ψευδολογίες του.


Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί που τα διαδίδουν είναι άτομα του περιβάλλοντος κάποιων πολιτικά ανύπαρκτων, που δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους μέχρι να τους κάνει ο Μιχαλολιάκος “νοματαίους” και βεβαίως ευεργετήθηκαν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό επιβεβαιώνει το γνωστό “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος”.

Πρόσφατα μάλιστα σε απάντηση βρώμικων δημοσιευμάτων των ΜΜΕ, ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τον οποίον εμφάνιζαν ως κάτοχο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, δημοσιοποίησε την επίσημη δήλωση ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με την οποία η περιουσία του σε ακίνητα είναι μικρότερη των 50 χιλιάδων ευρώ και είναι κληρονομιά που αποκτήθηκε από την οικογένειά του από το 1910!

Τα οικονομικά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι απόλυτα διαφανή και έχει γίνει έρευνα για αυτά και για τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο τόσο από επιτροπές της Βουλής, όσο και από ορκωτούς λογιστές και από τον ΣΔΟΕ.

Το πλέον αισχρό όμως όλων είναι ότι αφήνουν υπαινιγμούς άτομα τα οποία πληρωνόντουσαν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και “εθνοπατέρες” που παραβιάζοντας τον λόγο της τιμής τους δεν έδιναν την προβλεπόμενη συνδρομή τους και γι’ αυτό το τελευταίο υπάρχουν αποδείξεις.