Χρυσή Αυγή παντού: Νυχτερινή δράση στους δρόμους του Πειραιά
















Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου συναγωνιστές από την Τ.Ο. Πειραιώς προχώρησαν σε νυχτερινή εξόρμηση ανά τις συνοικίες του Πειραιά, δίνοντας το στίγμα του πολιτικού αγώνα, του οποίου στόχος δεν είναι άλλος από την ενδυνάμωση της Εθνικιστικής ιδέας και της Χρυσής Αυγής.



Πανό με ακέραιο εθνικιστικό μήνυμα τοποθετήθηκαν σε κομβικά σημεία της πόλης, όσον αφορά το μαρτυρικό θάνατο του σύγχρονου Βορειοηπειρώτη ήρωα, Κωνσταντίνου Κατσίφα από το επίσημο αλβανικό κράτος, ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Φυσικά, από το μήνυμα της πολιτικής δράσης δεν θα μπορούσε να λείπει η άνανδρη δολοφονία δύο νέων αγωνιστών της Χρυσής Αυγής, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, την 1η Νοεμβρίου του 2013.


Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν από τους συναγωνιστές διορθωτικές παρεμβάσεις με την αναγραφή Εθνικιστικών συνθημάτων σε τοίχους, πλατείες και γειτονιές της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.


Με την πολιτική αναισθησία να κατακλύζει την Ελληνική κοινωνία, καθιστώντας την έρμαιο των τοπικών και περιφερειακών αντεθνικών εξελίξεων, οι Εθνικιστές φροντίζουν να ενθυμίζουν και να διατρανώνουν την ηρωική θυσία, που υπέρ Έθνους και Ιδεών, επιτέλεσαν σύγχρονοι Μάρτυρες.

Οι Χρυσαυγίτες δεν μπορούν παρά να σεβαστούν, να τιμήσουν, αλλά και να βροντοφωνάξουν για την αιώνια μνήμη τους.







Οι Δράσεις συνεχίζονται !