Μια επίθεση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ - Οι Ιδέες και η Πίστη μας είναι πιο δυνατές και από την Φωτιά.






















Την Χρυσή Αυγή δεν κατάφεραν να την λυγίσουν ούτε οι σφαίρες, ούτε οι διώξεις, ούτε οι φυλακές. Δεν θα καταφέρουν απολύτως τίποτα και τώρα, γιατί η Πίστη είναι πιο δυνατή και από την φωτιά! Ο Εθνικιστικός μας Αγώνας συνεχίζεται και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει!

Όσο περνούν οι ώρες – και ενώ ακόμα κανένα κόμμα του «δημοκρατικού τόξου» δεν έχει καταδικάσει την νέα τρομοκρατική επίθεση κατά των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα – περισσότερες (ελεγχόμενες) πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας που επιβεβαιώνουν τον ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ χαρακτήρα αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας.



Ο εκρηκτικός μηχανισμός που προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές, τοποθετήθηκε στον δεύτερο όροφο των γραφείων μας στην οδό Δηλιγιάννη.

Τι βρίσκεται όμως εκεί; Μα φυσικά, το "οπλοστάσιο" της Χρυσής Αυγής: ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ και άλλες εκδόσεις όπως και αρχειακό υλικό (εφημερίδες, περιοδικά).

ΒΙΒΛΙΑ έκαψαν οι τρομοκράτες όμως οι ΙΔΕΕΣ δεν μπορούν να καούν στην πυρά του μίσους των τρομοκρατών. Όπως και οι τοίχοι των γραφείων μας, που μπορεί να υπέστησαν ζημιές, αλλά θα συνεχίσουν να στεγάζουν εκεί την Εθνική Ιδέα, μαζί με την Σημαία μας που θα κυματίζει υπερήφανη, όσο θα υπάρχουν ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ να την κρατούν ψηλά, εναντίον όλων.

Ανήμερα της 1ης Νοεμβρίου, της τραγικής επετείου των δολοφονιών των αδελφών μας Φουντούλη και Καπελώνη στο Ν. Ηράκλειο, κάποιοι θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα. Τους απαντούμε: Δεν θα μας νικήσουν ΠΟΤΕ γιατί δεν θα συμβιβαστούμε ΠΟΤΕ με το σύστημά σας.


Σας παραθέτουμε ένα από τα δημοσιεύματα της ημέρας, στο οποίο υπάρχει και τουλάχιστον μια ανακρίβεια που μας γνωστοποιήθηκε από έγκυρη πηγή:

«Με ένα βανάκι και ένα Ι.Χ αυτοκίνητο στα οποία επέβαιναν συνολικά 10-12 άτομα έφτασαν οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της οδού Δεληγιάννη 50 στο κέντρο της Αθήνας.

Από το σημείο εκείνη την στιγμή περνούσε ένα συμβατικό όχημα της Αντιτρομοκρατικής με δύο αστυνομικούς που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού και αρχικά μάλιστα νόμιζαν πως το βανάκι μετέφερε τουρίστες, καθώς υπάρχει και ξενοδοχείο κοντά, όμως όταν είδαν να βγαίνουν έξω και να βγάζουν πτυσσόμενη σκάλα που την τοποθέτησαν έξω από τα γραφεία για να σκαρφαλώσουν, αμέσως κάλεσαν την Άμεση Δράση για ενισχύσεις.

Οι δράστες με το που έφτασαν στον 2ο όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία έσπασαν την τζαμαρία και πέταξαν μέσα τρία γκαζάκια που εξερράγησαν και προκάλεσαν μικρής έκτασης πυρκαγιά.

Αμέσως κατέβηκαν κάτω και επιβιβάστηκαν στα δύο οχήματα για να διαφύγουν και εκεί εξελίχτηκε καταδίωξη από το υπηρεσιακό όχημα της Αντιτρομοκρατικής και από την Άμεση Δράση. Στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σολωμού ένα από τα οχήματα των δραστών συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό όχημα της Αντιτρομοκρατικής, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο επιβαινόντων αστυνομικών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος, δηλαδή ότι στο περιστατικό επιλήφθηκαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής, που την έρευνα και προανάκριση την ανέλαβε η συγκεκριμένη Υπηρεσία και όχι η Κρατική Ασφάλεια, παρότι δεν αποτελεί επίθεση κλίμακας τρομοκρατικής οργάνωσης. Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που καταδίωκαν τους δράστες δεν είδαν τυχόν όπλα στην κατοχή τους ούτε δέχτηκαν κάποια τέτοιου είδους απειλή.»

Όπως διαβάζετε, βρίσκονταν σε εξέλιξη – την στιγμή της επίθεσης στο γραφείο μας – ολόκληρη… επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής που βρίσκονταν σε εκείνο το σημείο, οι οποίοι και κάλεσαν για ενισχύσεις. Μέσα στο κέντρο της Αθήνας και ενώ υπήρχε όλος ο απαραίτητος χρόνος για την σύλληψή τους, οι αστυνομικοί τους ακολουθούν και «εμβολίζονται» από το κλεμμένο βανάκι των τρομοκρατών, οι οποίοι χάνονται σαν… κυρίες στα φιλόξενα στενά των Εξαρχείων.

Κρίσιμα ερώτηματα: 1. Συμμετείχαν και μηχανές στην επίθεση; 2. Ήταν κλεμμένο ή όχι το βαν; 3. Τι συνέβη με το δεύτερο όχημα; 4. Καμμία κάμερα δεν κατέγραψε τις κινήσεις τους και την διαφυγή τους;;;

Το δημοσίευμα μιλά για ομάδα 10-12 ατόμων. Και δεν πραγματοποιήθηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ! ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής!!! Η οποία αντιτρομοκρατική δεν θεωρεί πως η επίθεση αυτή, αποτελεί επίθεση κλίμακας τρομοκρατικής οργάνωσης, παρά την επίθεση στους αστυνομικούς, την τοποθέτηση εκρηκτικών υλών και την χρήση κλεμμένου οχήματος – όπως ακριβώς συνηθίζουν οι τρομοκρατικές οργανώσεις!

Μήπως είναι η πρώτη φορά που τρομοκρατική οργάνωση χτυπά γραφείο της Χρυσής Αυγής; Απλά θυμηθείτε την τρομερή έκρηξη στο γραφείο της οδού Σωκράτους πριν λίγα χρόνια όπου ισοπεδώθηκε ένας ολόκληρος όροφος κτιρίου και από πραγματικό θαύμα δεν υπήρξε νεκρός.

Η επίθεση αυτή – και κάποιες απαραίτητες ανακρίβειες που την συνοδεύουν από μερίδα των ΜΜΕ, έχει όλα τα χαρακτηριστικά του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. Αφήνουμε στην κρίση σας το παραπάνω δημοσίευμα και δεν κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.