Πού ήταν όλοι αυτοί το 2013; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου































ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ” ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

Δεν περίμενα τίποτε διαφορετικό από αυτούς οι οποίοι με συκοφαντούσαν συστηματικά και επί πληρωμή όχι από το 2012, αλλά από την δεκαετία του ’90 τουλάχιστον. Στο στόχαστρό τους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και βεβαίως εγώ, που είχα την τιμή να είμαι ο επικεφαλής της, να είμαι αυτός, ο οποίος την οδήγησα από “περιθώριο” όπως έλεγαν, στο πολιτικό προσκήνιο.

Ανάμεσά τους και κάποιοι, οι οποίοι παλαιότερα παρίσταναν τους “εθνικιστές” και πρόσφατα τους “Μακεδονομάχους” και οι οποίοι σήμερα ευρίσκονται στην Νέα Δημοκρατία και έλεγαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να κάνει τίποτε, είναι “καμένο χαρτί”…

“Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, τότε ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου” ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ

Ένα “καμένο χαρτί”, λοιπόν, πήρα στα χέρια μου και ενάντια σε κάθε πολιτική λογική, ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα το έκανα πρωταγωνιστή της πολιτικής ζωής σε βαθμό, που η φήμη του ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδος κι απασχόλησε την παγκόσμια κοινή γνώμη και ανθρώπους, οι οποίοι διαμορφώνουν παγκόσμια την κοινή γνώμη, όπως το κοράκι των χρηματιστηρίων Τζωρτζ Σόρος, ο οποίος είχε δηλώσει ότι ανησυχεί για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Μας κατηγορούσαν για τα πάντα το 2012 και κάποιοι μάλιστα καλούσαν τον λαό να ψηφίσει καλύτερα το ΚΚΕ, παρά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και όλη αυτή η λάσπη εναντίον μου περί δήθεν οικογενειοκρατίας, για το ότι δήθεν είμαι πλούσιος και άλλα πολλά, τα οποία θυμήθηκαν πρόσφατα κάποιοι εμπαθείς και αχάριστοι ρουφιάνοι, δεν ήταν νέα ιστορία. Το θλιβερό είναι ότι κάποιοι αφελείς τους δίνουν σήμερα αξία, ενώ για χρόνια ολόκληρα γνώριζαν ότι ήταν ψευδολογίες βρωμερές κατευθυνόμενες από το ίδιο το σύστημα.

Φτάσαμε στο σημείο, άνθρωποι οι οποίοι την άνοιξη του 2019 κατέθεσαν στον δικαστήριο σαν μάρτυρες υπερασπίσεώς μου και έλεγαν τα καλύτερα για μένα, να εμφανίζονται μετά τον Ιούλιο μέσα σε λίγους μήνες, ως σφοδροί κατήγοροί μου και να μου προσάπτουν πράγματα, τα οποία φαίνεται αγνοούσαν μόλις πριν λίγο καιρό! 

Φυσικά και δεν τα αγνοούσαν και απλά το 2,93%, το κόψιμο του μισθού, για ορισμένους που πληρωνόντουσαν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για επτά ολόκληρα χρόνια και τώρα είναι εχθροί της, τους “απελευθέρωσε” από κάθε δέσμευση και πρόθυμα συνοδοιπορούν πλέον με το καθεστώς, υπηρετώντας το στο έργο να “τελειώσουν” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γενικά και αόριστα ομιλούν περί λαθών…

Γενικά και αόριστα ομιλούν περί λαθών και λάθη ασφαλώς έγιναν, γιατί λάθη δεν κάνει μόνον όποιος δεν κάνει τίποτε. Και το μεγαλύτερο λάθος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που δεν ήταν λάθος, αλλά ήταν επιλογή ζωής, ήταν να μην υποταχθεί στο σύστημα. Να πολεμήσει ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις, που εξουσιάζουν τον Λαό μας, που ξεπουλούν τα εθνικά θέματα, που λεηλατούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού, που έχουν οδηγήσει το Έθνος μας σε μία ανείπωτη παρακμή, παρακμή πολιτική, παρακμή πνευματική, παρακμή οικονομική, παρακμή ηθική!

Και έχουν μάλιστα το θράσος να βγαίνουν άνθρωποι του σκληρού πυρήνα του συστήματος και να ανακαλύπτουν ότι σήμερα το 50% των Ελλήνων είναι “λειτουργικά αναλφάβητοι”. Και ποιοι ήταν αυτοί, οι οποίοι είχαν το θάρρος και μέσα στην Βουλή να καταγγείλουν το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς της μεταπολιτεύσεως ότι δικό του έργο είναι δύο γενιές αμόρφωτων Ελλήνων, χωρίς παιδεία, χωρίς εθνικής συνείδηση; Ήμασταν εμείς οι Χρυσαυγίτες και μόνον εμείς.

Είχαν συνηθίσει και ήθελαν μια “ακροδεξιά” είτε “τσιράκι” της Νέας Δημοκρατίας σε ρόλο φτηνού κομματάρχη, είτε μια άνευρη αστική παράταξη, η οποία βρωμούσε καθωσπρεπισμό και ασφαλώς δεν είχε την τόλμη να πει ούτε μια λέξη εναντίον του κυρίαρχου συστήματος, το οποίο ευθύνεται για τα δεινά του Έθνους. Και είχαν βολευτεί θαυμάσια για 40 ολόκληρα χρόνια… με αυτήν την “ακροδεξιά” του συστήματος, η οποία εξυπηρετούσε θαυμάσια τα σχέδιά τους και δεν τους δημιουργούσε το οποιοδήποτε πρόβλημα.

 Όμως, όλα αυτά τέλειωσαν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Από τον Νοέμβριο του 2010 με την είσοδό μας στον Δήμο Αθηναίων και βεβαίως ακόμη περισσότερο τον Μάιο του 2012 με την είσοδό μας στην Βουλή!

Από τότε κλιμακώθηκε η λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εμού προσωπικά και αυτό ήταν απόλυτα φυσικό, αφού είχα την τύχη και την τιμή να οδηγώ το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στην νίκη σε αντίθεση με τόσους πολλούς αποτυχημένους, οι οποίοι για δεκαετίες ολόκληρες είχαν οδηγήσει το Κίνημα σε ένα απόλυτο πολιτικό μηδέν!

ΟΛΑ τα είχαν πει οι “αντιφασίστες” από το … 2012!

Όλα αυτά τα ψευδή και ανυπόστατα περί δήθεν πλουτισμού μου και οικογενειοκρατίας, όλα αυτά περί “ναζισμού” και “σατανισμού” και δήθεν εγκληματικών πράξεων, τα οποία θυμούνται κάποιοι το 2019 και μάλιστα μετά τις εκλογές, τα είχαν πει πριν επτά ολόκληρα χρόνια όλοι οι εμπαθείς κονδυλοφόροι της κόκκινης χούντας των ΜΜΕ τόσο στις φυλλάδες, όσο και στα κανάλια της διαπλοκής και της διαφθοράς. Τώρα τα κατάλαβαν κάποιοι, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι μέχρι χθες ήταν μαζί μας και τώρα δεν είναι γιατί έμαθαν όλα αυτά τα “κακουργήματα” της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; 
Ξεχάσανε τις περίφημες Χρυσαυγιάδες, όταν για έναν χρόνο ολόκληρο επί μισή τουλάχιστον ώρα κάθε κανάλι του συστήματος παρουσίαζε όλα αυτά, με σκοπό να κτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Δεν είχαν δει τίποτε όλοι αυτοί, που σήμερα τα θυμήθηκαν επαναλαμβάνω μετά τις εκλογές;

Κάναμε, λένε, λάθη. Πρώτα απ’ όλα το Κίνημά μας λειτούργησε συντεταγμένα με αποφάσεις της Κεντρικής του Επιτροπής και οι επιλογές μας και οι όποιες λάθος εκτιμήσεις μας δεν ήταν έργο ενός προσώπου και ούτε αμφισβητήθηκε από κανέναν πριν τις εκλογές. Και προκαλώ τον οποιοδήποτε να βρει έστω και μισή δήλωση εναντίον της γραμμής και των επιλογών, οι οποίες έγιναν από το Κίνημά μας.

Ας δούμε όμως ποια θεωρούν λάθη κάποιοι εμπαθείς, οι οποίοι παριστάνουν τους μέχρι χθες... Χρυσαυγίτες (!) και κάποιοι ενδεχομένως αφελείς, οι οποίοι έχουν παγιδευτεί στις δολερές σοφιστείες τους. Λάθος, λένε ότι δεν ξεκαθαρίσαμε ότι δεν είμαστε ναζιστές. Ψέμα, εγώ προσωπικά το έχω δεκάδες φορές πει και στην Βουλή και στις όποιες ευκαιρίες μου δόθηκαν να μιλήσω στα ΜΜΕ. 
Λάθος μας επίσης για τους αποτυχημένους του λεγόμενου “εθνικού χώρου” γιατί δεν τους κάναμε βουλευτές. Ήθελαν και να μας υβρίζουν και να τους προωθούμε! Στην πραγματικότητα ήθελαν να αλώσουν το Κίνημά μας και δεν τους το επιτρέψαμε.
 Άλλοι μας κατηγορούν γιατί ήμασταν οξείς και ο λόγος μας έντονος μέσα στην Βουλή! Και άλλοι γιατί δεν ήμασταν ακόμη περισσότερο επιθετικοί στη Βουλή, δημιουργώντας επεισόδια και εντάσεις…

Υπάρχουν τέλος και κάποιοι “πολέμαρχοι” του πληκτρολογίου, οι οποίοι μας κατηγορούν γιατί δεν κάναμε… επανάσταση! Αυτοί οι τελευταίοι γράφουν βεβαίως πάντοτε ανώνυμα και εκ του ασφαλούς και όταν έβαζαν χειροπέδες στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν κρυμμένοι στην τρύπα τους, κτυπώντας με μανία τα πλήκτρα του υπολογιστού τους.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε και κάνει έναν τίμιο πολιτικό αγώνα. Από εκεί και πέρα όσοι θέλουν να κάνουν επανάσταση δεν νομίζουμε ότι τους εμποδίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για δειλά ανθρωπάκια, θαμμένα στην ανωνυμία και στο τίποτε.

Δικαιολογίες πολλές, κάθε είδους μετά την 7η Ιουλίου 2019, δικαιολογίες κατ’ ουσίαν γιατί δεν στήριξαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί υποτάχτηκαν πλήρως στην εξουσία. Ας πάρουν όποια τους βολεύει. 

Εμείς δεν χρειαζόμαστε καμία δικαιολογία γιατί δώσαμε και δίνουμε έναν υπέροχο αγώνα για Ιδέες και Ιδανικά! Και Δόξα τω Θεώ, έχουμε δίπλα μας αρκετές χιλιάδες υπερήφανων Αγωνιστών, που δεν τους λύγισε η πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή