Δυναμική δράση και απάντηση σε αναρχοκομμουνιστές από την “κλειστή” Τ.Ο. Πειραιώς
























Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μία ακόμη λειτουργία των γραφείων της Τ.Ο. Πειραιώς. Παράλληλα, μία «χούφτα» έμμισθων παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών επί της Πλατείας Κοραή πάσχιζε να πείσει τους διερχόμενους πολίτες πως πραγματοποιεί «συγκέντρωση διαμαρτυρίας», επαιτώντας μάλιστα για χρηματοδότηση των… σκοπών τους.

Έχοντας αναθαρρήσει από τα πρόσφατα δημοσιεύματα των καθεστωτικών ΜΜΕ που έκαναν λόγο για κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, μια συντεχνία άεργων αριστεροαναρχικών που μάταια αυτοαποκαλείται ως «μαχητική», είχε τη φαεινή ιδέα να πανηγυρίσει το πολύκροτο «κλείσιμο» των γραφείων. Δίχως κανένα έρεισμα στον Πειραιά και τις γειτονιές του απομονώθηκαν πλήρως από τους πολίτες, ενώ δεν είχαν τη δυνατότητα να γεμίσουν ούτε τις λιγοστές καρέκλες που περιφέρουν ανά την Αττική.
  
Φυσικά, ένας περιπλανώμενος θίασος φαντασιόπληκτων αναρχοκομμουνιστών δεν θα μπορούσε να παρακωλύσει την προγραμματισμένη λειτουργία της Τοπικής Οργανώσεως Πειραιώς. Συνεπώς, δεκάδες συναγωνιστές από την περιοχή του Πειραιά και το Μέτωπο Νεολαίας έδωσαν βροντερό παρόν, περιφρουρώντας την καθιερωμένη πολιτική δραστηριότητα του Κινήματος στην πόλη.

Οι όποιες ψευδαισθήσεις περί «μαχητικότητας» εξαϋλώθηκαν σε μόλις λίγα λεπτά, όταν έγινε πλέον αντιληπτό πως όχι μόνο λειτουργούν τα γραφεία, αλλά και πλαισιώνονται από πλήθος Χρυσαυγιτών. Ακολούθως, οι συναγωνιστές φρόντισαν να υπενθυμίσουν στους κρατικοδίαιτους «ταξικούς αγωνιστές» πως ο Πειραιάς αποτελεί «καμένο χαρτί» για το είδος τους.


Τέλος, με το πέρας της λειτουργίας των γραφείων, δεκάδες Χρυσαυγίτες προχώρησαν σε δυναμική πολιτική δράση στο κέντρο του Πειραιά και την Πλατεία Κοραή, επιτελώντας τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, ώστε τίποτε να μην θυμίζει την ολιγόωρη παρουσία αριστερών «τρωκτικών» στην πόλη.

Η Τ.Ο. Πειραιώς δεσμεύεται πως θα αποτελέσει προπύργιο των Εθνικιστικών Αγώνων που έρχονται, για την περαιτέρω εδραίωση των Ιδεών της Χρυσής Αυγής σε γειτονιές και πόλεις. Με ιδεολογική συνέπεια και πίστη στον Αρχηγό, οι Εθνικιστές πορεύονται εμπρός!