Συνεχίζεται η εκστρατεία λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής

























Συμμετέχουν σε αυτήν και οι “πατριωτικές” δυνάμεις

Αυτή η Ιστορία κρατάει πάνω από δέκα χρόνια, αλλά δεν λέει να σταματήσει και ο λόγος προφανής. Θέλουν να εξαφανίσουν από προσώπου γης την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Δεν τους φτάνει το γεγονός ότι την έθεσαν, με τον τρόπο που την έθεσαν εκτός κοινοβουλίου στις 7 Ιουλίου και αυτό γιατί δεν αποκλείουν μία δυναμική επάνοδό της. Πόσο μάλλον που οι άνθρωποι που ήταν η ψυχή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παραμένουν όρθιοι και ασυμβίβαστοι. Και βεβαίως αρχιτέκτονες της δολερής αυτής εκστρατείας ενάντια τους απροσκύνητους Έλληνες Εθνικιστές είναι οι ολιγάρχες και οι πάντοτε εθνοπροδότες μπολσεβίκοι.

Αλλά δεν είναι μόνοι τους. Στο πλευρό τους και κάποιοι δήθεν πατριώτες, δήθεν εθνικιστές, δήθεν ακροδεξιοί, γεμάτοι χολή και μίσος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ιδιαίτερα ενάντια στον Γενικό Γραμματέα του Κινήματος, Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο. 

Είναι ο αγαπημένος τους στόχος και είναι φυσικό, γιατί κτυπώντας την ηγεσία του Κινήματος κτυπάνε αυτή την ίδια την καρδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και είναι πράγματι κωμικό και οι μόνοι που δεν το καταλαβαίνουν είναι κάποιοι βλάκες πως είναι δυνατόν κάποιος να εμφανίζεται σαν φίλος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να συκοφαντεί με βρώμικο τρόπο εδώ και χρόνια αυτόν, που έχει το καθήκον να είναι ο επικεφαλής της. 

Τραγική περίπτωση και κάποιοι “ουδέτεροι”, οι οποίοι παριστάνουν τους αντικειμενικούς και τους αμέτοχους, είναι αυτοί που δεν παίρνουν θέση, οι ΑΤΙΜΟΙ σύμφωνα με τον ορισμό που δίνει ο Θουκυδίδης. Ό,τι και να κάνουν όμως δεν θα τα καταφέρουν γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πίσω της δεκαετίες τίμιων αγώνων και θυσιών και αυτό δεν μπορούν να το σβήσουν κάποιοι τυχοδιώκτες, που σήμερα παριστάνουν τους πατριώτες και κάποτε ήτανε άλλοι στο ΠΑΣΟΚ, άλλοι στον Λεβέντη και άλλοι στην Νέα Δημοκρατία.