Ακτιβιστική δράση της Τ.Ο. Πειραιώς σε μνημείο Κύπριων ΑγωνιστώνΕνόψει της επετείου της έναρξης του εθνικού/απελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α., το Σάββατο, 02 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ακτιβιστική δράση από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιώς σε ορεινό πεδίο της Αττικής.

Αντικειμενικός  μας σκοπός, ήταν ο καθαρισμός βεβηλωμένου μνημείου Κύπριων Αγωνιστών οι οποίοι έπεσαν μαχόμενοι υπέρ Πατρίδος, Πίστεως, Ελευθερίας και ΈΝΩΣΗΣ.  Παράλληλα, κόντρα στον σύγχρονο αποχαυνωτικό τρόπο ζωής, ήρθαμε σε άμεση επαφή με την ελληνική φύση, ξεναγηθήκαμε στα πιο ενδιαφέροντα σημεία της περιοχής (λόφος "Καλόγερος", λόφος Ταξιαρχών, μοναστήρι Καισαριανής), και καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας μας, βρισκόταν σε εξέλιξη συζήτηση βαθύτατου ιδεολογικού και ιστορικού περιεχομένου.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει ο μόνος πολιτικός φορέας του τόπου ο οποίος αποδίδει ανιδιοτελώς Τιμές στους Ήρωες της ιστορίας μας, και όσο δύσβατο κι αν είναι το μονοπάτι που επιλέξαμε, γνωρίζουμε πως εκεί βρίσκεται και το πιο συναρπαστικό κομμάτι του ταξιδιού μας.  

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ: