Ομιλία & Πολιτική Δράση στην Τ.Ο. Πειραιώς - Μίκης Μάντακας: ΠΑΡΩΝ!


Την Παρασκευή 26/02/16, κατά την καθιερωμένη λειτουργία γραφείων της Τ.Ο. Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε ιδεολογική ομιλία με θέμα την ζωή του ήρωα της νεότερης εθνικιστικής ιστορίας, Μίκη Μάντακα.



Ο ομιλητής επέλεξε να εστιάσει περισσότερο στο ιδεολογικό κομμάτι του θέματος, παρά στο ιστορικό. Μέσα από έναν ιδιαίτερα δυναμικό λόγο, μίλησε για τον ηρωικό τρόπο ζωής και για το δύσκολο και τραχύ μονοπάτι που επιλέγει να διαβεί συνειδητά κάθε εθνικιστής. Ζούμε χωρίς αμφιβολία σε έναν κόσμο ερειπίων, ψεύδους, μοχθηρίας και σκότους. Οι Έλληνες Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, επέλεξαν να μην αφομοιωθούν από τις υλιστικές παρηκμασμένες κοινωνίες του 21ου αιώνα, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση. Ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα  του Μίκη Μάντακα, όπως και κάθε  άλλου ανθρώπου που άφησε την τελευταία του πνοή για τις αξίες και τα ιδανικά μιας άλλης Ελλάδας και Ευρώπης, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί όποιο τίμημα κι αν κλιθούμε να πληρώσουμε.



Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε εξόρμηση στο κέντρο του Πειραιά ως ελάχιστος φόρος τιμής στην μνήμη του νεαρού ήρωα της ιδέας μας.

Μίκης Μάντακας: ΠΑΡΩΝ!