Οι γνωστοί αναρχοαριστεροί ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό γραφείων της Τ.Ο. Πειραιά


Μέσω του παράνομου και ανθελληνικού indymedia του Τζορτζ Σόρος η οργάνωση "Μηδενική Ανοχή" ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.




Οι πασίγνωστοι στις Αρχές αναρχοαριστεροί παρακρατικοί ανέλαβαν σήμερα μετά από δυο εβδομάδες την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Με ένα κείμενο που ανάρτησαν στην γνωστή ανθελληνική ιστοσελίδα indymedia του Τζορτζ Σόρος, η οποία λειτουργεί υπό την ανοχή του κράτους μέσα από τα ελληνικά πανεπιστήμια, οι αναρχοαριστεροί επαναλαμβάνοντας την ρητορεία του αριστερού συρφετού κατά της Χρυσής Αυγής δικαιολόγησαν την τρομοκρατική τους επίθεση. Μιλώντας για το... μακρύ χέρι του συστήματος και μια "ναζιστική" συμμορία μπράβων και δολοφόνων αναπαράγουν στην ουσία την λάσπη όλων των αργυρώνητων ΜΜΕ και την συκοφαντία όλων των απο - κομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου. Αξίζει να σταθούμε σε συγκεκριμένα σημεία της προκήρυξης:

Για το χρονικό της επίθεσης: "Την Τετάρτη 13 Φλεβάρη 2013 περίπου στις 21.00 πυρπολήσαμε τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Πειραιά της Χ.Α. επί της οδού Καραϊσκου 111, στον έβδομο όροφο, δίπλα σχεδόν από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά. Η ενέργεια ήταν απόλυτα επιτυχής μέσα σε μια μπατσοκρατούμενη περιοχή και βέβαια πήραμε όλες τις προφυλάξεις ώστε να μην κινδυνεύσει κανένας άσχετος τόσο στον ίδιο όσο και στους άλλους ορόφους".

Για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά την επομένη της επίθεσης: "Εμείς πάντως ήμασταν εκεί στα πλαίσια αντιπαρακολούθησης και χαρτογράφησης μελών σας. Καλά θα κάνουν κάποιοι από εσάς να προσέχουν μην βρεθούν με κανά κονσερβοκούτι καρφωμένο στο σβέρκο".

Για τον... επαναστατικό αγώνα τους: "Την στιγμή αυτή δεκάδες αγωνιστές είτε βρίσκονται στη φυλακή, είτε τελούν υπό δικαστική δίωξη, είτε αναζητούνται από τα ερπετά της αστυνομίας. Όλοι έχουν την αμέριστη αλληλεγγύη και υποστήριξή μας".

Να τονίσουμε για μια ακόμη φορά πως και αυτήν την επίθεση κατά μελών ή γραφείων της Χρυσής Αυγής δεν την καταδίκασε κανένα κόμμα του "δημοκρατικού τόξου", ενώ το ΚΚΕ είχε το θράσος να αφήσει υπονοούμενα πως ήταν μια ενέργεια εκ των έσω (!) για να κερδίσουμε εντυπώσεις. Από την άλλη, δυο εβδομάδες μετά δεν έχει γίνει ακόμα ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ και δεν έχουν αναζητηθεί οι υπεύθυνοι της επίθεσης, καθώς όπως φαίνεται το υπουργείο Προ - Πο του κ. Δένδια είναι πολύ απασχολημένο, καταπολεμώντας το "ρατσιστικό" έγκλημα. Θα γίνει άραγε έρευνα και προσπάθεια εντοπισμού στα ηλεκτρονικά ίχνη της προκήρυξης; Θα συλλάβει ποτέ το κράτος τους πασίγνωστους αναρχοαριστερούς τρομοκράτες ή τους είναι μάλλον αρκετά χρήσιμοι για παρακρατικές ενέργειες κατά των Ελλήνων Εθνικιστών;