Eβδομαδιαίες δράσεις σε όλη την περιοχή του Πειραιά.

Συνεχίζεται η δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές όλου του Πειραιά καθώς πλέον οι πολιτικές-ενημερωτικές δράσεις έχουν καθιερωθεί σε εβδομαδιαία βάση. 
Το πολιτικό σκηνικό στον Πειραιά αρχίζει και παίρνει άλλη μορφή με την δυναμική και συνεχή μας παρουσία. 
Η Τ.Ο. Πειραιά καταργεί το μονοπώλιο των αριστερών και των κομουνιστών που θεωρούσαν τον Πειραιά σαν "έδρα" τους, οι Πειραιώτες και οι Πειραιώτισες έρχονται όλο και πιο κοντά μας βλέποντας ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό από όλους αυτούς που τόσα χρόνια τους λένε τα ίδια και τα ίδια. 
Κάθε Παρασκευή έρχονται καινούργια πρόσωπα και κυρίως νέα παιδιά στα ανακαινισμένα γραφεία στην οδό Γούναρη όπου ζητάνε να συμμετέχουν ενεργά στις τοπικές κινητοποιήσεις. 
Μετά την αναδιοργάνωση της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιά, έχουν προγραμματιστεί ποικίλες δράσεις εκτός από τις καθιερωμένες ενημερωτικές δράσεις όπου μοιράζονται εφημερίδες και σχετικό υλικό για την ενημέρωση των πολιτικών θέσεων της Χρυσής Αυγής, όπως εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε σημαντικά μέρη στον Πειραιά, συγκεκριμένες πολιτικές παρεμβάσεις και άλλα πολλά. 
Οι πολιτικές δράσεις επεκτείνονται σε όλη την περιφέρεια της Β' Πειραιά, σε όλες τις λαϊκές γειτονιές όπου και στις δύο εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν τους προηγούμενους μήνες τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ήταν υψηλά.






Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε πολύωρη πολιτική δράση σε όλο το κέντρο του Πειραιά με τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας να μοιράζουν εκατοντάδες εφημερίδες και υλικό του Ε.Ν.ΕΡΓΑ. κάνοντας ταυτόχρονα ρίψη φεϊγ βολάν. Τα μέλη μας ήρθαν σε επαφή με τους καταστηματάρχες ενώ εντύπωση μας προκάλεσε το ενδιαφέρον των μαγαζάτορων στην αγορά του Πειραιά στο λιμάνι (περιοχή που μαστίζεται από το παρεμπόριο των αλλοδαπών) όπου έγιναν πολλές συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες αλλά και με τον κόσμο που έκανε τα ψώνια του.

Επίσης το Σάββατο που μας πέρασε άλλη μια δράση έλαβε χώρο αυτή την φορά στη κεντρική περιοχή του Κερατσινίου και στις γύρω γειτονιές. Μια περιοχή όπου υπάρχουν πολλά προβλήματα κι όπου "κυριαρχεί" η αριστερά. Κι εκεί μοιράστηκε πολύ υλικό κυρίως στα μαγαζιά και στις καφετέριες όπου οι θαμώνες που έπιναν τον καφέ τους το ζητούσαν οι ίδιοι έντονα ρωτώντας πολλές φορές για το πως μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας.  

Τα μέλη της Τ.Ο. Πειραιά θα συνεχίσουν τις δράσεις ακόμα πιο συχνά καθώς η ανταπόκριση του κόσμου μας γεμίζει αισιοδοξία και πάθος για μεγαλύτερους αγώνες.