Oμιλία Γ.Γ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Τ.Ο. Πειραιά




Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή και Γ.Γ της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα στα γραφεία της Τ. Ο. Πειραιά συγκεντρώθηκαν 80 και πλέον συναγωνιστές. 

Ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε εκτενέστατα στις τελευταίες δηλώσεις του Γ. Καρατζαφέρη περί ακροδεξιάς, τονίζοντας πως τα αναχώματα του συστήματος προς ένα δυναμικό εθνικιστικό κίνημα θα πρέπει να πολεμηθούν.

 Η Χρυσή Αυγή παραμένει ασυμβίβαστη δίνοντας τον αγώνα στο δρόμο, διότι ο δρόμος είναι ο μόνος τρόπος να βγει η χώρα μας από την παρακμή που της έχουν επιβάλλει οι εξουσιαστές και πως η λύση δεν δίνεται με επερωτήσεις στη Βουλή. Στόχος μας είναι η αφύπνιση όσο το δυνατών περισσότερων συνειδήσεων, γιατί αν η Χρυσή Αυγή αυτή τη στιγμή είχε 300.000 ψηφοφόρους η κατάσταση στην Πατρίδα μας θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Εθνικά θέματα ώρα μηδέν και κανείς δεν αντιδράει. Έγινε αναφορά στο πρόσφατο βιβλίο που ομολογεί την προδοσία στα Ίμια το 1996, στο βιβλίο Ιστορίας της έκτης δημοτικού όσο και στην κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας και Θράκης, η οποία είχε ξεκάθαρα συμβολικό χαρακτήρα για το μέλλον της Μακεδονίας μας αλλά και της Θράκης μας στην οποία αλωνίζουν οι Τούρκοι πράκτορες με την συγκατάθεση του Ελληνικού κράτους, προδοσίες που μόνο η Χρυσή Αυγή παρενέβη δυναμικά στο δρόμο με διαδηλώσεις . Εθνικά θέματα τα οποία για τις σημερινές κυβερνήσεις περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση όπου νέα μέλη της Τ.Ο Πειραιά κι άλλοι φίλοι Πειραιώτες που βρέθηκαν πρώτη φορά στα γραφεία μας, έθεσαν πολλές ερωτήσεις στον Γ.Γ του κινήματός μας.