Ενημερωτική Δράση της Τ.Ο. Πειραιώς στο κέντρο του Πειραιά

























Αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την παρουσία της Χρυσής Αυγής στους δρόμους και τις γειτονιές της πατρίδας μας, δεκάδες συναγωνιστές της Τ.Ο. Πειραιώς, αλλά και μέλη του Μετώπου Νεολαίας του Κινήματος προχώρησαν σε ενημερωτική εξόρμηση στους κεντρικότερους δρόμους του Πειραιά, με σημείο αναφοράς το ξεπούλημα της Μακεδονίας από το «συναταγματικό τόξο».




Οι Συναγωνιστές διαμοίρασαν τεράστιο όγκο ενημερωτικού υλικού, διατρανώνοντας τη συνεχιζόμενη αντίσταση των Εθνικιστών στη «Συμφωνία των Πρεσπών», που δίχως να ρωτήσει τους Έλληνες υπέγραψε η κυβέρνηση «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», με την αποδοχή ή ανοχή σύσσωμου του πολιτικού συστήματος πλην Χρυσής Αυγής. Φυσικά, δεν έλειψαν οι απαραίτητες εικαστικές παρεμβάσεις και διορθώσεις, γεμίζοντας την πόλη με εθνικιστικά σύμβολα και συνθήματα. Παράλληλα, υπήρξε διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων της «Ελληνικής Αυγής» παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά Γρηγόρη Δεμέστιχα, ενώ ακολούθησαν συζητήσεις με περαστικούς πολίτες, όσον αφορά το έργο που καλείται να πραγματοποιηθεί για τη βελτίωση και την αναβάθμιση της ζωής των Πειραιωτών.


Εν μέσω της «σαπίλας» που περιβάλλει το πολιτικό σύστημα, η Χρυσή Αυγή παραμένει ένας «φάρος» πολιτικής και ιδεολογικής συνέπειας. Που μακριά από «τηλεοπτικά παράθυρα» και κάμερες βροντοφωνάζει για την ελληνικότητα της Μακεδονίας· έναντι όλων όσων την πρόδωσαν με τον πιο χυδαίο τρόπο.


Η μαχόμενη Ελληνική Νεολαία δεν παύει να αγωνίζεται, τόσο στον Πειραιά όσο και αλλού, μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Διατηρώντας, αλλά και δημιουργώντας νέα «κάστρα» σε κάθε πέρασμα της.