Ενημερωτική Δράση της Τ.Ο. Πειραιώς στο κέντρο του Πειραιά


Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιά προχώρησε σε νυχτερινή ενημερωτική δράση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου του Πειραιά. Ακολούθησε αναγραφή συνθημάτων, ενώ υπήρξαν συζητήσεις με περαστικούς για το κατάντημα στο οποίο έχει περιέλθει η πατρίδα μας, αλλά και για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Αξιοσημείωτο παράδειγμα της θερμότατης υποδοχής των Πειραιωτών ήταν πως, ακόμη και διερχόμενοι οδηγοί σταματούσαν για να εκφράσουν την υποστήριξη τους στον αγώνα που επιτελεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος εντός και εκτός Κοινοβουλίου.



Κατά τη διάρκεια της δράσης υπήρξαν οι απαραίτητες αισθητικές διορθώσεις, όσον αφορά πανιά, συνθήματα και αφίσες, που κάθε άλλο παρά κοσμούν τον Πειραιά. Δεν είναι κρυφό άλλωστε, πως πέραν των κάθε λογής ανύπαρκτων αριστερίστικων μορφωμάτων, «πρωταθλητές» στη ρύπανση των εμπορικών δρόμων του Πειραιά αποτελούν οι επαγγελματίες αφισοκολλητές του ΚΚΕ, που έχουν από καιρό όμως βρεθεί στο περιθώριο της πειραϊκής κοινωνίας.



Οι συναγωνιστές φρόντισαν να τους υπενθυμίσουν, πως τα 100 χρόνια της ύπαρξης του ΚΚΕ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, συνδέονται μονάχα με προδοσίες και τυχοδιωκτισμούς εις βάρος του Έθνους.

Τέλος, κατέστη σαφές προς πάσα κατεύθυνση, πως ο Πειραιάς αποτελεί προπύργιο του εθνικού και κοινωνικού μηνύματος της Χρυσής Αυγής, σε πείσμα όλων όσων υποσκάπτουν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού.