Η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει ! Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς




Το Σάββατο 06/05/17, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς, στους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, της Νίκαιας , του Κερατσινίου και του Κορυδαλλού, ενάντια στην μαρξιστική - παρακρατική τρομοκρατία, με θερμή αποδοχή και χειροκροτήματα από τους συμπατριώτες μας.



Με αφορμή την συμπλήρωση 7 χρόνων από την μαύρη επέτειο του εμπρησμού της Μαρφίν, την στυγερή δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων και την συγκάλυψη του εγκλήματος από την ανθελληνική κυβέρνηση, η σημερινή μας εξόρμηση αποτέλεσε ένα ηχηρό μήνυμα: Οι δρόμοι δεν ανήκουν στο παρακράτος! 

Ο συμβολισμός διπλός, καθώς συμπληρώνονται επίσης πέντε έτη από την ημέρα που ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατάφερε να ταράξει το πολιτικό κατεστημένο με την είσοδο του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, κάνοντας το πρώτο βήμα ώστε να ανατραπεί το ξεπούλημα της Πατρίδας μας και να αλλάξει η μοίρα των Ελλήνων.

Για άλλη μία φορά τα μαυροκόκκινα λάβαρα της Ιδέας μας και η γαλανόλευκη σημαία του Έθνους μας ανέμισαν περήφανα στις γειτονιές του Πειραιά και στείλαμε το μήνυμα πως αυτές οι πόλεις, αυτές οι γειτονιές, ανήκουν στους Έλληνες και στους Εθνικιστές!