Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - 28η Οκτωβρίου: Το ΌΧΙ ενός Εθνικιστή




Την Παρασκευή 28/10/16, πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από τον συναγωνιστή Μάκη Μπαρέκα με τίτλο: Το ΌΧΙ ενός Εθνικιστή.Ανεβαίνοντας στο βήμα ο συναγωνιστής επέλεξε να μην κάνει μία τυπική ιστορική αναδρομή παραθέτοντας τις φάσεις του έπους των ελλήνων, μα εστίασε στο ιδεολογικό επίπεδο του «ΟΧΙ» που ανέκαθεν έλεγαν οι εθνικιστές.



 Κατά το κύριο μέρος του λόγου του, ο συναγωνιστής διαχώρισε εύστοχα την πραγματική εθνική υπερηφάνεια των ελλήνων σε σχέση με τις υποκριτικές κινήσεις των ανιστόρητων εκπροσώπων του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου”. Στην συνέχεια, τόνισε πως τα “ΟΧΙ”, δεν είναι μία υπόθεση η οποία αφορά πολιτικάντηδες, μα άνδρες με τιμή και σθένος, άνδρες όπως ο Ιωάννης Μεταξάς και ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος.


Τέλος ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στον χυδαίο πόλεμο του πολιτικού συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής εν όψει των ημερών. Σε αυτό το σημείο ο συναγωνιστής δήλωσε με όλο το εθνικιστικό του πάθος πως ο έλληνας εθνικιστής δεν θα πάψει ποτέ να είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης του συστήματος και μία ημέρα θα καταφέρει να γκρεμίσει τα ανθελληνικά του σχέδια.