Μεγαλειώδης Δράση της περιφέρειας Πειραιώς ενάντια στο ξεπούλημα του Ο.Λ.Π


Το Σάββατο 30 Ιουλίου οι Τοπικές Οργανώσεις της Περιφέρειας Πειραιά, σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Εργαζομένων "Άγ. Νικόλαος", προέβησαν σε μαζικότατη πολιτική δράση στο κέντρο του Πειραιά. 


Ενημερωτικό ως προς τις θέσεις του Κινήματος υλικό διαμοιράστηκε σε πλήθος πολιτών, καθώς η αυξανόμενη αποδοχή και παρείσφρηση των ιδεών του Κινήματος στην κοινωνία παρατηρείται πλέον ξεκάθαρη. Συναγωνιστές από Πειραιά, Πέραμα και Σαλαμίνα κατέστησαν σαφές πως οι γειτονιές και ολόκληρος ο Πειραιάς αποτελεί ένα Εθνικιστικό προπύργιο. Η συνεχής παρουσία της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές του Πειραιά τρομοκρατεί το σύστημα, όσο και τους παρακρατικούς ακόλουθους του, καθότι αποτελεί προπομπό του ιδεολογικού χειμάρρου, που μέλλει να τους καταπνίξει.

Επίσης, υπήρξε ηχηρή παρέμβαστων συναγωνιστών στο Λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμένα της χώρας, τον οποίο επιθυμούν να ξεπουλήσουν οι διαχρονικές κυβερνήσεις δεξιάς και αριστεράς με σύγχρονο πρωτοπόρο τον ΣΥΡΙΖΑ της "Πρώτης φοράς Αριστεράς". Διενεργήθηκε ενημέρωση των περαστικών, αλλά και συζήτηση με εργαζόμενους, που εξέφρασαν την στήριξη τους στις πάγια εθνικές και κοινωνικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, όσον αφορά τον ΟΛΠ και την οικονομία. Τη στιγμή που ο Αλ. Τσίπρας με σύσσωμα τα πολιτικά αποκόμματα της Βουλής, όπως το ΚΚΕ, επιτελούν το ξεπούλημα του ΟΛΠ στους "κόκκινους" καπιταλιστές της Κίνας και ενώ ο Πειραιάς μαστίζεται από τις ορδές λαθρομεταναστών και "προσφύγων", ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή αντιστέκεται σθεναρά, προτάσσοντας την γεωπολιτική και εθνική ανάγκη για την παραμονή του ΟΛΠ στα χέρια του Ελληνικού λαού.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί και μάχεται ως προς την παραμονή του ΟΛΠ και την ακριβοδίκαιη κατοχή του από τον Ελληνικό λαό!