Δράση της Τ.Ο. Πειραιώς στην ΔΕΗ Καμινίων - Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα!



Την Πέμπτη 23-07-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία πολιτική δράση από την Τ.Ο. Πειραιώς, με κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Περάματος, στο κατάστημα της ΔΕΗ στα Καμίνια.


Είναι γεγονός, πως κατόπιν της ψήφισης των νέων αντιλαϊκών μέτρων, η Ελληνική κοινωνία πρόκειται να έρθει και πάλι αντιμέτωπη με νέες φουρτούνες. Η διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος είναι σίγουρα μία από αυτές, για χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες, οι οποίες ζουν κάτω από το όριο της ανέχειας, λόγω των ενεργειών των προδοτικών κυβερνήσεων όπου σε καμία περίπτωση δεν ενδιαφέρονται για το συμφέρον και για την πρόοδο του λαού που τους έδωσε δύναμη και εξουσία.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει την Εθνική Αντίσταση με όλες της τις δυνάμεις, και οι θέσεις της παραμένουν πάγιες: Το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι πολυτέλεια, δεν ζούμε στον 15ο αιώνα. Εκατοντάδες συμπολίτες μας, για ακόμα μία φορά γνώρισαν τις θέσεις μας λαμβάνοντας με ενθουσιασμό το έντυπο υλικό μας, ενώ οι περισσότεροι μας διαβεβαίωσαν ότι η ώρα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ!