Μεγαλειώδης δράση της Περιφέρειας Πειραιώς - Όχι στο ξεπούλημα του λιμανιού!

Την Τρίτη, 26-05-15, πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης πολιτική δράση από την Περιφέρεια Πειραιώς στο λιμάνι του Πειραιά και σε πολλά άλλα κεντρικά σημεία της πόλης. Αιτία για αυτή μας την εξόρμηση υπήρξε η ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.Π., δηλαδή το ξεπούλημα του ιστορικού μας λιμανιού.
Ο Πειραιάς καλύφτηκε από χιλιάδες φέιγ βολάν, ενώ παράλληλα κάθε Έλληνας πολίτης ενημερώθηκε για τις θέσεις μας επί του θέματος, απευθείας από την μοναδική φωνή της αλήθειας, σπάζοντας και πάλι την συνωμοσία σιωπής των μέσων μαζικής εξαπάτησης και του φαύλου πολιτικού κατεστημένου.

Η νέα κυβέρνηση, αποδεικνύει περίτρανα κάθε ημέρα που περνάει από την 25η Ιανουαρίου, πως συνεχίζει την ίδια προδοτική πολιτική με την προηγούμενη. Η Χρυσή Αυγή, καταγγέλλει τα καταστροφικά για τον Ελληνικό Λαό, μνημονιακά σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και θα συνεχίζει να μάχεται με κάθε νόμιμο τρόπο για Εθνική και Λαϊκή κυριαρχία.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Ο.Λ.Π. - ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Από το λιμάνι του Πειραιά:


 Από τον ηλεκτρικό σταθμό ΗΣΑΠ:

 Από κεντρικούς δρόμους του Πειραιά:

 Από το δημαρχείο Πειραιά - Πλατεία Κοραή


 Από την Περιοχή Άγιος Νικόλαος:

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Συναγωνιστή και Περιφερειακού Σύμβουλου της Ελληνικής Αυγής για την Αττική, Περικλή Μουλιανάκη, για την ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.Π.