Oμιλία Γ.Γ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Τ.Ο. Πειραιά


Η Τ.Ο. Πειραιά αποτελεί μια από τις πιο δραστήριες πανελλαδικά και αυτό φάνηκε και εχθές με την επιτυχημέννη συγκέντρωση-ομιλία στα γραφεία της, τα οποία αποδείχθηκαν πολύ μικρά για τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες που προσήλθαν με αποτέλεσμα να γεμίσει και ο διάδρομος έξω από το γραφείο.

Ο Συναγωνιστής Ν. Γ Μιχαλολιάκος ανέλυσε πλήρως και με λεπτομέρειες την αιώνια διαμάχη μεταξύ Ελληνισμού και Σιωνισμού, που ξεκινάει από τα βάθη των αιώνων με αποκορύφωμα το σημερινό καπιταλιστικό σύστημα που ξεζουμίζει τον Ελληνισμό και επιβάλλει τον πνευματικό σκοταδισμό. Πράγμα που αναφέρεται στο βιβλίο «Τα Πρωτοκόλλα των Σοφών της Σιών» ένα βιβλίο, που έχει πολεμηθεί και απαγορευτεί σε πολλές χώρες, αλλά παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως λέει μεγάλες αλήθειες. 



Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε συζήτηση των παρευρισκομένων με τον Γ.Γ γραμματέα του κινήματος και με στελέχη της τοπικής. Επίσης τέθηκαν επί τάπητος ουσιώδη ζητήματα για την τοπική κοινωνία του Πειραιά, όπως το πρόβλημα στο Λιμάνι, της Κόσκο και η πρόσφατη προδοσία των λιμενεργατών από τους γνωστούς εργατοπατέρες. Η Χρυσή Αυγή εντείνει τον πολιτικό της αγώνα αλλά και την ιδεολογική διαφώτιση και σε αυτό τον αγώνα χρειαζόμαστε όλους τους Έλληνες στο πλευρό μας.


Απόσπασμα από την ομιλία της Τ.Ο. Πειραιώς.

…«ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ»: Το παγκόσμιο κατεστημένο έχει λυσσάξει να αποδείξει πως ήσαν ψεύτικα… Στη Γερμανία μάλιστα και στη Γαλλία έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία του, την ίδια στιγμή που κυκλοφορούν ελεύθερα βιβλία, που ισχυρίζονται ότι είναι ψεύτικα!

Προ ετών κυκλοφόρησε στην Ελλάδα ένα βιβλίο που είχε τον τίτλο «ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ». Σε αυτό εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο υποχώρησαν οι κλασσικές σπουδές και η μελέτη του Αρχαίου Πνεύματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Αξίζει εδώ τον κόπο να σας παραθέσουμε το σχετικό απόσπασμα από τα «ψεύτικα» Πρωτόκολλα για να δείτε τι έγραφαν και τι σχεδίαζαν από τα 1906

ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΙΣΤ’ θ’ αντικαταστήσωμεν τον Κλασικισμόν, καθώς και πάσαν μελέτην της αρχαίας Ιστορίας, ήτις παρασκευάζει περισσότερα κακά παρά καλά παραδείγματα, δια της μελέτης του προγράμματος του μέλλοντος. Θα διαγράψωμεν από την μνήμην των ανθρώπων όλα τα μη ευχάριστα εις ημάς γεγονότα των παρελθόντων αιώνων».