Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει




Την Παρασκευή, 30-01-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Γραμματέα της Τοπικής, Μάκη Μπαρέκα, με τίτλο: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει.


Ο Συναγωνιστής επέλεξε να μην κάνει την ομιλία του με τον καθιερωμένο τρόπο. Επέλεξε μια πιο εναλλακτική μορφή, κατά την οποία η συγκεκριμένη λειτουργία των γραφείων της Τοπικής μας Οργάνωσης, έμοιαζε περισσότερο με ανοιχτή συζήτηση. Σχεδόν όλοι οι παρευρισκόμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν πως αισθάνονται με το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, και η απάντηση ήταν ομόφωνη. Όλοι οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής δηλώνουν ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!

Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής τόνισε πως μια νίκη δεν θα μπορούσε να είναι αρκετή ώστε οι Έλληνες Εθνικιστές να επαναπαυτούν. Ο σκοπός μας είναι η τελική Νίκη και ο δρόμος μέχρι εκείνη την ημέρα είναι μονόδρομος. Τα σώματα μας φθείρονται και τα μυαλά μας κουράζονται, όμως το πνεύμα μας και το ηθικό μας παραμένει ατσάλινο. Η αποστολή μας είναι μεγάλη και δύσκολη, όπως ο τραχύς δρόμος του Αγώνα και του Εθνικισμού, έχουμε όμως ιερό καθήκον να αναζωπυρώσουμε την φλόγα που υπάρχει στην ψυχή του κάθε Έλληνα, που εξαιτίας των κοινωνικοπολιτικών συνθηκών της Ελλάδας του 21ου αιώνα έχει αρχίσει να σβήνει.

Τέλος, ο Συναγωνιστής απεύθυνε συγχαρητήρια σε όλους τους παρευρισκόμενους, εφόσον η Νίκη της 25ης Ιανουαρίου είναι μια Νίκη η οποία κερδήθηκε με πολύ "αίμα" και πολύ ιδρώτα. Ως Είθισται, άλλη μια συνάντηση μας, έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.