Τ.Ο. Πειραιώς : Η Προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών Βουλευτής Β’ Αθηνών Γεώργιος Γερμενής

Στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου Ομιλία, από τον  Βουλευτή Β’ Αθηνών και Συναγωνιστή  Γεώργιο Γερμενή, με Θέμα η Προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ Ελληνική.


Το καλωσόρισμα στην κατάμεστη αίθουσα πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πειραιώς και Συναγωνιστής Γρηγόρης Δεμέστιχας.

Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Γεώργιος Γερμενής εξαπέλυσε δριμεία επίθεση  στην εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την προδοσία των Πρεσπών.
Επανέλαβε πως το όνομα "Μακεδονία" είναι απαράδεκτο να εμπεριέχεται στην ονομασία των Σκοπίων, μια σταθερή θέση της Χρυσής Αυγής εδώ και δεκαετίες.
Στηλίτευσε επίσης την στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μιλά για "τετελεσμένο γεγονός" για την συμφωνία των Πρεσπών μετά την υπογραφή Κοτζιά, σημειώνοντας πως το μόνο τετελεσμένο είναι ότι η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική!
Μια εθνική κυβέρνηση, η οποία θα έχει εκλεγεί με την ψήφο του Ελληνικού Λαού θα μπορέσει να ακυρώσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Η Νέα Δημοκρατία από την άλλη έχει δεσμεύσεις και όπως φαίνεται είναι έτοιμη να αποδεχτεί μια εξίσου επονείδιστη συμφωνία, η οποία θα περιέχει το όνομα "Μακεδονία" για τα Σκόπια.
Ξεκάθαρη θέση της Χρυσής Αυγής είναι να μην περιέχεται πουθενά ο όρος Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων, καθώς αυτό είναι όχημα αλυτρωτισμού.
Κατέληξε πως η συμφωνία των Πρεσπών προχωρά κανονικά, οι Έλληνες πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση και να αντισταθούν σε αυτό το ανοσιούργημα έναντι του Έθνους.
Ο Αγώνας συνεχίζεται ενάντια σε αυτούς που θέλουν να παραχωρήσουν τα εθνικά μας δίκαια.   
Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΟΤΕ και ΜΟΝΟ Ελληνική.Η Ομιλία έκλεισε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.