Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιά με Θέμα : “Εθνική Αντίσταση για την Ελληνική Φυλή και την Ορθοδοξία”

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία από τον Συναγωνιστή Μανώλη με θέμα "Εθνική Αντίσταση για την Ελληνική Φυλή και την Ορθοδοξία".

Στόχος αμφότερων των διαλυτικών ιδεοληψιών που εδρεύουν σήμερα στην ελληνική πολιτική σκηνή του απάνθρωπου οικονομικού φιλελευθερισμού και του αδερφού του μαρξισμού είναι ο εξοβελισμός του Έθνους. Είναι η μετάβαση της κοινωνίας σε μια κατάσταση μηδενικής συνοχής και αντίστασης στα σχέδια του ξένου επιβολέα, γιατί όπως είναι προφανές το μέτρο αντίστασης ενός λαού είναι οι συνεκτικοί δεσμοί της κοινωνίας του.
Η απάντηση σε όλα αυτά είναι η Εθνική Αντίσταση των Εθνικιστών με το Κίνημα της Χρυσής Αυγής. Η προσήλωσή στους παραδοσιακούς θεσμούς και η κοινωνική στροφή προς το τρίπτυχο «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια»!


Αντίθετα στις αποδομητικές θεωρίες  στέκεται ο Λαϊκός Εθνικισμός με τον φυσικό τρόπο ζωής. Με την διατήρηση των προαιώνιων αξιών όπως η Οικογένεια και η Φυλή. Με αγάπη, σεβασμό και αμείωτο ενδιαφέρον για όλες τις συνιστώσες του Αίματος μας, την Θρησκεία μας, την Γλώσσα μας. Όχι για την συντήρηση τους χάριν φετιχισμού, αλλά γιατί αναγνωρίζουμε σε αυτά τα εχέγγυα για την ουσιαστική πρόοδο της Κοινωνίας μας. Γιατί βλέπουμε σε αυτά τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες για την δημιουργία ενός νέου Ελληνικού Πολιτισμού που θα ικανοποιεί την προαιώνια προσταγή για μεγαλείο που μας στέλνουν οι πρόγονοι μας από τα βάθη των αιώνων.

Μόνο με αγώνα θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. 
Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υψώνει μια Σημαία, “όσοι ζωντανοί”, ακολουθήστε μας !