ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘEMA : Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

Την Παρασκευή, 15 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο.Πειραιά βιντεοπροβολή με θέμα: Η απάντηση μας στους Εθνοπροδότες. Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν αποσπάσματα από την  ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, και των Βουλευτών  Ι. Λαγού και Η. Κασιδιάρη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Το όνομα της Μακεδονίας μας ανήκει στους ήρωες προγόνους μας !   
Το όνομα της Μακεδονίας μας ανήκει στον ελληνικό λαό που ζει σήμερα. Το όνομα της Μακεδονίας μας ανήκει σε αυτούς που έρχονται. 


Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση, το μόνο εθνικιστικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση για την εθνική μειοδοσία που θα γίνει στις Πρέσπες.
"Η Χρυσή Αυγή προσέρχεται στην Βουλή για να ψηφίσει υπέρ της πτώσης της εθνοπροδοτικής κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου μετά και από την παράνομη και σταλινικού τύπου απόφαση αποβολής όλων των Βουλευτών μας από την Ολομέλεια της Βουλής.

Διεξάγεται ένας παράνομος επικοινωνιακός πόλεμος, ένα υπόγειο σχέδιο που έχει στόχο να πλήξει την νομική υπόσταση του κόμματος "Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή" λόγω της ραγδαίας ανόδου που εμφανίζει το κόμμα κυρίως μετά από τις εξελίξεις στο ζήτημα της Μακεδονίας.

Βέβαια στόχος όλου αυτού του σήριαλ που βιώνουμε το τελευταίο 24ωρο είναι η συγκάλυψη της προδοσίας που έχει αποδεδειγμένα διαπράξει ο Τσίπρας με τον Καμμένο στο ζήτημα της Μακεδονίας".