Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς: Τρέχουσες κοινωνικές και πολιτικές εξελίξειςΤην Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη ομιλία για το 2018 από τον συναγωνιστή και βουλευτή Βοιωτίας Ευάγγελο Καρακώστα. 

Ο συναγωνιστής έκανε έναν εκτενή σχολιασμό για μια πληθώρα κοινωνικών και πολιτικών ζητημάτων που αφορούν την χώρα, εστιάζοντας σε τρία βασικά ζητήματα. Πιο συγκεκριμένα, ανεβαίνοντας στο βήμα ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα τελευταία γεγονότα που αφορούν το Μακεδονικό ζήτημα και τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εναντιώνεται στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας και ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να ξεπουληθούν με υπογραφές όσα έχουν κερδηθεί με το αίμα των προγόνων μας. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην μνημονιακή πολιτική των Σύριζα- ΑΝΕΛ και διαβεβαίωσε ότι παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό ότι το τέλος των μνημονίων είναι κοντά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού δεν υπάρχει ένα ουσιαστικό πλάνο της κυβέρνησης για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας η οποία στηρίζεται σχεδόν εξ' ολοκλήρου στον δανεισμό. Τέλος, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό ζήτημα και τους κινδύνους που ελλοχεύει τόσο η είσοδος λαθραίων μεταναστών στην χώρα όσο και η μετανάστευση νέων Ελλήνων στο εξωτερικό. 

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους. Η συνάντηση έκλεισε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.