Βιβλιοπαρουσίαση στην Τ.Ο. Πειραιώς: "Τα απόρρητα έγγραφα του Σόρος"Την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα γραφεία της Τ.Ο Πειραιώς η παρουσίαση του βιβλίου "Έθνος και Πατρίδα εναντίον Παγκοσμιοποίησης- η ελληνική κοινωνία και οι εχθροί της- τα απόρρητα έγγραφα του Σόρος" του Συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη. 

Ο Συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα έκανε μια εισαγωγή για το τι είναι αυτά τα έγγραφα, πότε ήρθαν στο φως της επικαιρότητας και ποιος κατά την γνώμη του βρίσκεται πίσω από την διαρροή τους. Κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του, ο συναγωνιστής ανέλυσε την ιδεολογία του ίδιου του Σόρος, η οποία είναι εξολοκλήρου βασισμένη στο έργο του Κάρλ Πόπερ, έναν εβραϊκής καταγωγής φιλόσοφο τον οποίο ο Σόρος θεωρεί μέντορα του. Η ιδεολογία του Πόπερ αφορά κατά κύριο λόγο την ανοιχτή κοινωνία, μια κοινωνία εντελώς αντίθετη από την πολιτεία του Πλάτωνα, τον οποίο μάλιστα ο Πόπερ τον θεωρεί εχθρό. Η ανοιχτή κοινωνία λοιπόν, είναι μια κοινωνία η οποία ανέχεται κυριολεκτικά τα πάντα εκτός φυσικά από αυτούς που δεν είναι ανεκτικοί. Στην ελληνική περίπτωση τους Χρυσαυγίτες. Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής έδωσε στους παρευρισκόμενους παραδείγματα για την δράση του Σόρος τόσο ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα όσο και ενάντια στους ίδιους τους Έλληνες και τον ελληνισμό. 

Ο Συναγωνιστής κλείνοντας τόνισε ότι ο δρόμος που έχουμε επιλέξει είναι δύσκολος και ο Αγώνας που δίνουμε είναι άνισος. Όμως, παρόλο που δεν διαθέτουμε τα χρηματικά ποσά και τα μέσα που διαθέτει η παγκόσμια τάξη πραγμάτων, έχουμε στην κατοχή μας το πιο ισχυρό όπλο κι αυτό δεν είναι άλλο από την ελληνική ψυχή! 

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι εξέφρασαν τις απορίες και τις απόψεις τους. Η συνάντηση έκλεισε με τον καθιερωμένο πλέον τρόπο. Άπαντες σε στάση προσοχής, έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.