Ομιλία στην Τ.Ο Πειραιώς: Τρέχουσες κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις
Την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα γραφεία της Τ.Ο Πειραιώς  η προγραμματισμένη ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη. Εκατοντάδες συμπολίτες μας κατέφθασαν στα γραφεία της Τ.Ο Πειραιώς προκειμένου να ακούσουν τον Συναγωνιστή, ο οποίος μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, σχολίασε μια πληθώρα ζητημάτων που αφορούν τόσο την εγχώρια όσο και την διεθνή επικαιρότητα καθώς έκανε αναφορά και σε θέματα που αφορούν το Εθνικιστικό Κίνημα.  

Ανεβαίνοντας στο βήμα, ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο της Χρυσής Αυγής, το οποίο επιμελώς αποκρύπτεται από όλα τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Παρά την παράνομη αναστολή της κρατικής επιχορήγησης τα στελέχη και τα μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν οργώσει την ελληνική επικράτεια και βρίσκονται συνεχώς δίπλα στον Έλληνα πολίτη προκειμένου να αφουγκραστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Η προσπάθεια αυτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή  χαίρει της απόλυτης αποδοχής του κόσμου, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα σημερινά ποσοστά του κόμματος τα οποία, σύμφωνα με έγκυρες δημοσκοπήσεις, συνεχώς αυξάνονται με σταθερό ρυθμό κυρίως στην επαρχεία και στις λαϊκές γειτονιές των αστικών κέντρων. 

Στη συνέχεια της ομιλίας του ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην δίκη της Χρυσής Αυγής και στην εξέλιξη της. Με τις καταθέσεις των ψευδομαρτύρων γίνεται πλέον σαφές ότι οι διώξεις απέναντι στη Χρυσή Αυγή ήταν μια κακοστημένη και πρόχειρα δουλεμένη σκευωρία της κυβέρνησης Σαμαρά προκειμένου να ανακόψει την άνοδο του Λαικού Εθνικιστικού Κινήματος. 

Τέλος, ο Συναγωνιστής έθιξε ένα ακόμη σοβαρό ζήτημα, τον πόλεμο που δέχεται η Ορθοδοξία, ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες του ελληνικού Έθνους, από το ανθελληνικό κράτος.
Μετά το πέρας της ομιλίας, οι παρευρισκόμενοι απηύθυναν τις ερωτήσεις τους στον Συναγωνιστή, δίνοντας του την ευκαιρία να ξεκινήσει έναν εποικοδομητικό διάλογο μαζί τους και να αναλύσει περαιτέρω ζητήματα που αφορούν την γεωπολιτική, την εξέλιξη της δίκης, την οικονομία καθώς και ζητήματα που αφορούν την σύγχρονη διεθνή πολιτική σκακιέρα. 

Ως είθισται η συνάντηση έκλεισε με άπαντες σε στάση προσοχής να απαγγέλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.