Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς: "O Αγώνας κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων"Την Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα γραφεία της Τ.Ο Πειραιώς ομιλία με θέμα τον αγώνα κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Στο βήμα ανέβηκε ο Αρχιφύλακας Δημήτρης Ανδρεάκος, ο οποίος αρχικά εξιστόρησε στους παρευρισκόμενους την προσωπική του εμπειρία με το ζήτημα κατά την διάρκεια που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Σώμα. 

Κατά το κύριο μέρος του λόγου του, ο ομιλητής αφού ανέλυσε τα χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτές οι ταυτότητες αφαιρούν ουσιαστικά από τον άνθρωπο την ελεύθερη βούλησή του, αγαθό το οποίο χαρακτηρίζει τους Έλληνες ανά τους αιώνες, μετατρέποντας τον ως ένα άτομο χωρίς καμία προσωπικότητα, ευάλωτο σε οποιασδήποτε μορφής χειραγώγηση. 

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρον διάλογος με τους παρευρισκόμενους κατά τον οποίο συζητήθηκε το θέμα πιο διεξοδικά. Η συνάντηση μας έκλεισε με τον καθιερωμένο τρόπο. Άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.