Παρακρατικοί επιτέθηκαν και λήστεψαν Περιφερειακό Σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής - Η ΕΛ.ΑΣ. αρνήθηκε να προβεί σε συλλήψεις με… άνωθεν εντολή


Πριν από λίγη ώρα, στο κέντρο του Πειραιά, παρακρατικοί του Σύριζα που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση, επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο του Περιφερειακού Σύμβουλου της Ελληνικής Αυγής για την Αττική, Συναγωνιστή Περικλή Μουλιανάκη, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή.

Αφότου προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητο του Συναγωνιστή, κατάφεραν να τον ληστέψουν και να τον χτυπήσουν, με την συνήθη θρασύδειλη τακτική τους, εκατό και πλέον εναντίον ενός.

Το εξοργιστικό της όλης υποθέσεως είναι ότι παρά το γεγονός ότι ο Συναγωνιστής αναγνώρισε τους δράστες, ολόκληρη η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά αρνήθηκε να πάει στον τόπο που βρίσκονται οι εγκληματίες και να προβεί σε προσαγωγές και συλλήψεις, με την πρόφαση ότι… φοβούνται.
Τι φοβόντουσαν άραγε; Αυτούς που για να επιτεθούν σε έναν Χρυσαυγίτη, περιμένουν να μαζευτούν εκατό; Ή μήπως φοβήθηκαν την παρουσία κανενός γιού βουλευτή του Σύριζα;

Η δικαιολογία προφανώς είναι φαιδρή. Τι θα είχε γίνει άραγε αν το θύμα δεν ήταν Περιφερειακός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής, αλλά – αντίστοιχα – Περιφερειακός Σύμβουλος της ANTAΡCIA ή του Σύριζα; Προφανώς θα είχε κινητοποιηθεί σύσσωμος ο κρατικός μηχανισμός και άξαφνα η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά θα ξεχνούσε τους… φόβους της και θα είχε προβεί στα δέοντα.
Τώρα, όμως, προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολών προβαίνουν σε προφανέστατη παράβαση καθήκοντος, προκειμένου να καλύψουν τον ένοπλο βραχίονα του μνημονιακού καθεστώτος, τους δήθεν «αναρχικούς», αλλά στην πραγματικότητα διορισμένα κοπρόσκυλα του Σύριζα.

Στην περιοχή βρίσκεται και ο Συναγωνιστής, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος μαζί με τον Συναγωνιστή Μουλιανάκη προσπαθεί να βρει τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας για να καταγγείλει αυτή την προφανή συγκάλυψη των παρακρατικών εγκληματιών από τα αστυνομικά όργανα. 

Προς το παρόν, τόσο ο Εισαγγελέας όσο και οι αρμόδιοι αστυνομικοί είναι "εξαφανισμένοι", προσπαθώντας να αποφύγουν να πάρουν την ευθύνη για την εκτέλεση αυτής της παράνομης... άνωθεν εντολής.