Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στα Σαλαμίνια 2017 - Φωτογραφίες, ΒΙΝΤΕΟΤην Παρασκευή 22/09/17, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Περιφέρειας Πειραιώς έδωσε ένα δυναμικό παρόν και πραγματοποίησε κατάθεση στεφάνου στα Σαλαμίνια για το έτος 2017.
Με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό, τον Συναγωνιστή, περιφερειακό σύμβουλο Αττικής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Περικλή Μουλιανάκη και τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχαήλ Παπαδημητρίου, για άλλη μία χρονιά εκπληρώσαμε το καθήκον μας ως Έλληνες και Εθνικιστές.

Η Ναυμαχίας της Σαλαμίνας αποτελεί πολύ σημαντική στιγμή για εμάς, αφού η ιστορία μας είναι κυκλική. Όσο εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές φυλάμε σήμερα Θερμοπύλες, γνωρίζουμε καλά πως αύριο ξημερώνουν η δική μας Σαλαμίνα και οι δικές μας Πλαταιές.

Υπογραμμίζουμε, πως εκτός του Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού, ουδείς άλλος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δεν παραβρέθηκε, καθώς και οι υποτιθέμενοι “πατριώτες” φαίνεται πως θεώρησαν την συγκεκριμένη ημέρα “αγγαρεία”.  Φυσικά γνωρίζουμε πως θα παρευρεθούν στην αναπαράσταση της μάχης την επόμενη ημέρα, ώστε να λάβουν την πολυπόθητη φωτογραφία και να ενισχύσουν την φθηνή προπαγάνδα τους χρησιμοποιώντας το ιερό όνομα της Πατρίδας μας.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να εκτελεί το χρέος της σε Έθνος και Λαό, ανιδιοτελώς και απτόητη.

Φωτογραφίες:

Βίντεο: