Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς: “Η Τιμή μας; Αδιαπραγμάτευτη!”Την Παρασκευή, 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από τον Συναγωνιστή και Μέλος της Κ.Ε. του Λαϊκού Συνδέσμου, Γεώργιο Μισιάκα με τίτλο: “Η Τιμή μας; Αδιαπραγμάτευτη!”

Ο Συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα δήλωσε πως το να προσπαθείς να είσαι Χρυσαυγίτης είναι στάση ζωής.

Κατά το κύριο μέρος του λόγου του, ο Συναγωνιστής ανέλυσε πως το κύριο χαρακτηριστικό του Χρυσαυγίτη είναι η Τιμή και για αυτόν δεν υπάρχει κανένα προσωπικό συμφέρον πάνω από αυτό του Έθνους. Οι καιροσκόποι βρίσκονται μακριά από τις τάξεις μας, καθώς η Τιμή μας δεν υφίσταται “για τα μάτια του κόσμου”, αλλά για την εσωτερική μας υγεία και γαλήνη. Στην συνέχεια τόνισε πως καταφέραμε να γίνουμε κυρίαρχη δύναμη στις συνειδήσεις των Ελλήνων χωρίς να αφομοιωθούμε από το πολιτικό σύστημα. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί το απόλυτο εθνικιστικό πρότυπο για κάθε εθνικιστή στον πλανήτη.


Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα. Τα όνειρα μας θα πραγματοποιηθούν  και οφείλουμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, με την Τιμή μας ανόθευτη. Για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας, μένουμε όρθιοι όσο οι άλλοι πέφτουν κρατώντας τα λάβαρα ψηλά!