Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Κοινωνικές και πολιτικές εξελίξειςΤην Παρασκευή 3 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Ο Συναγωνιστής αναβαίνοντας στο βήμα, ανέφερε στους παρευρισκόμενους τον τρόπο με τον οποίο θα φτιάξουμε την πατρίδα μας από την αρχή, σε πλήρη αντίθεση με τους σκλάβους των μνημονιακών συστημάτων.


Κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του, ο συναγωνιστής μίλησε για το εμπεριστατωμένο πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου. Στην συνέχεια έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αντίσταση που προβάλλουμε ως έλληνες εθνικιστές, τονίζοντας πως η πραγματική ζωή βρίσκεται στους αγώνες των πλατειών και των πεζοδρομίων, όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείνοντας, ο συναγωνιστής μίλησε για το σχέδιο της Χρυσής Αυγή για τον τομέα της εθνικής παραγωγής, υπογραμμίζοντας πως είναι η μόνη λύση για το πρώτο βήμα της εξόδου από την κρίση. Άλλη μία εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.