Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Πολιτικές και κοινωνικές εξελίξειςΤην Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από τον ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου, Συναγωνιστή Λάμπρο Φουντούλη.


Ο συναγωνιστής άρχισε τον λόγο του με αναφορά στην αλητεία των σταλινικών ΜΜΕ, σχετικά με την φίμωση της τρίτης πολιτικής δύναμης και του Αρχηγού της.

Κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του, ο συναγωνιστής μας ενημέρωσε για όλα τα τεκταινόμενα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μιλώντας για τις άκρως προδοτικές αποφάσεις των υπολοίπων κομμάτων για τα διεθνή συμφέροντα της πατρίδας μας. Έπειτα ο συναγωνιστής τόνισε πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του λαού μας από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. 

Κλείνοντας, ο συναγωνιστής έστειλε ένα αρκετά αισιόδοξο μήνυμα. Υπάρχει ελπίδα, καθώς ο εθνικιστικός άνεμος φυσάει πάνω από όλη την Ευρώπη. Άλλη μία εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.