Η Περιφέρεια Πειραιώς στην Σαλαμίνα ενόψει των εορτασμών της Επανάστασης του 21’ - Φωτορεπορτάζ, ΒίντεοΤο Σάββατο, 25 Μαρτίου, κατά την ιστορική επέτειο της Επανάστασης των Ελλήνων, η Περιφέρεια Πειραιώς έδωσε δυναμικό παρόν στην Σαλαμίνα προς τιμήν των Αγωνιστών της μεγάλης Εθνεγερσίας.  

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό, βρέθηκε στον εκκλησιασμό του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου, κατά τον οποίο πραγματοποιήθηκε και δέηση στον Στρατηγό Γεώργιο Καραϊσκάκη, κι έπειτα στην εκκλησία του Άγιου Μηνά (πολιούχος της νήσου), για την ευλογία των λαβάρων όπου πραγματοποιήθηκε και το στρατιωτικό άγημα. Παρόντες ήταν επίσης οι Συναγωνιστές και Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, Δεβελέκος Σωτήρης και Μιχαήλ Παπαδημητρίου. 

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνου με τον Συναγωνιστή Ι. Λαγό να αποσπά τον μεγαλύτερο όγκο χειροκροτημάτων και η επίσημη παρέλαση. Σημαντική παρατήρηση πως ουδείς εκπρόσωπος του πολιτικού κατεστημένου δεν ήταν παρόντας.

Για άλλη μία φορά ως Έλληνες Εθνικιστές και Χρυσαυγίτες πράξαμε το ιερό μας καθήκον όχι από τυπική υποχρέωση, αλλά με ρίγη συγκίνησης κι εθνικής υπερηφάνειας. Ζήτω οι ένδοξοι Αγωνιστές του 1821! Ζήτω η Επανάσταση των Ελλήνων!

Φωτορεπορτάζ:
Βίντεο: