Έκτακτο! Δολοφονία έλληνα δημόσιου υπαλλήλου στο κέντρο του Πειραιά από ιρακινό - Ομερτά από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και τα κανάλια της διαπλοκής (Φωτορεπορτάζ, 2 ΒΙΝΤΕΟ)


Την Δευτέρα 21/11/16, διαπράχθηκε αποτρόπαιο έγκλημα από ιρακινό κατάδικο, σε παράρτημα του Υπουργείου Εσωτερικών στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο λεγόμενο τμήμα μεταναστευτικής πολιτικής.

Ένα ακόμη στυγερό έγκλημα για το οποίο μία ένοχη πολιτεία σιωπά. Ο Συναγωνιστής και  Βουλευτής Β’ Πειραιά, Ιωάννης Λαγός καθώς και ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Κέρκυρας, Ιωάννης Αϊβατίδης βρέθηκαν στο τόπο του εγκλήματος με κλιμάκιο συναγωνιστών ώστε να διαπιστώσουν τα αίτια. Σημειώνεται ότι νωρίτερα το πρωί είχε επισκεφτεί τον χώρο δημοτικός υπάλληλος και του απαγόρευσαν την είσοδο. Όταν φτάσαμε εκεί, προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε την εξής τραγελαφική ανακοίνωση: «Λόγω έκτακτου περιστατικού σήμερα η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή». Αναφερόμενη φυσικά στον αιφνίδιο θάνατο του ανθρώπου, απλά ως ένα “έκτακτο περιστατικό”.

Η πληροφορία έφτασε σε εμάς χάρη στην ιδιότητα του Συναγωνιστή Ιωάννη Αϊβατίδη σαν ιατροδικαστής. Ο δράστης είσελθε στον χώρο με πολύ άγριες διαθέσεις. Εν συνεχεία βρέθηκε σε αψιμαχία με το θύμα ο οποίος έπασχε από υπέρταση κι έπειτα ξεψύχησε από έμφραγμα.
Στην συνέχεια οι συναγωνιστές βρέθηκαν στο Α.Τ. Καμινίων όπου κρατείτε προσωρινά ο ιρακινός δολοφόνος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποσπάσαμε από εκεί, ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά σε φυλάκιση 20 ετών για άλλη δολοφονία.

Σύσσωμο το σάπιο πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ της διαπλοκής σιωπούν. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, γνωρίζομε πως η εντολή της σιωπής έχει δοθεί από το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών.
 Η Χρυσή Αυγή ήρθε στην ελληνική κοινωνία για να ρίξει φως μέσα στον “δημοκρατικό” μεσαίωνα που μας έχουν επιβάλλει. Όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων, όχι στην ισλαμοποίηση της πατρίδας μας, όχι άλλο αίμα αθώων συμπολιτών μας.  Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες!