Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς: Ηλίας Παναγιώταρος -Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις


Tην Παρασκευή, 14 Οκτωμβρίου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της τοπικής μας, ο συναγωνιστής μας και βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, με μεστό και ουσιώδη λόγο, μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε εκτενώς στον ραγδαίο αφελληνισμό που συστηματικά επιτελείται εις βάρος του έθνους μας, αφ’ ενός με την τεράστια εισβολή λαθρομεταναστών-κατακτητών και τη βίαιη ένταξή τους στον κοινωνικό ιστό της χώρας επικουρούμενη από τα διεθνή και εγχώρια ανθελληνικά συμφέροντα που υπηρετούν την επερχόμενη σιωνιστική παγκοσμιοποίηση, αφ’ εταίρου με την κραυγαλέα διάλυση όλων των θεσμών που συγκροτούν το έθνος και την κοινωνία, παιδεία, θρησκεία, οικογένεια. 
Χαιρέτησε την ανά την επικράτεια αντίσταση των Ελλήνων γονέων ενάντια στην αποσάθρωση της παιδείας. Επίσης αναφέρθηκε στα διεθνή τεκταινόμενα, τα οποία βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή και που ασφαλώς επηρεάζουν και την πατρίδα μας. Τέλος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή, από τον Αρχηγό μας μέχρι και τον τελευταίο «στρατιώτη» συναγωνιστή συνεχίζει δυναμικά τον επίπονο δρόμο προς την απελευθέρωση της πατρίδας μας παρά τον καθολικό πόλεμο με όλα τα αθέμιτα μέσα που υφίσταται από το διεθνές και εγχώριο εθνομηδενιστικό σύστημα. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση μέχρι την τελική νίκη!            


Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε εκτενής διάλογος και ως είθισται, όλοι οι παρευρισκόμενοι απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.