Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς:Ι. ΛΑΓΟΣ " Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις¨"

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στα ασφυκτικά γεμάτα από πλήθος εθνικιστών, γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες που αφορούσαν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, από τους Συναγωνιστές - Βουλευτές, Α' Πειραιά, Νικόλαο Κούζηλο και Β' Πειραιά Ιωάννη Λαγό.
Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής Α' Πειραιά, Συναγωνιστής Νικόλαος Κούζηλος, ο οποίος κατά την διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε όλα τα καυτά θέματα της ατζέντας της ανθελληνικής κυβερνήσεως που οδηγούν σε περαιτέρω φτωχοποίηση τον άγρια δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο γραμματέας της Τοπικής μας Οργανώσεως και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος για μια σύντομη τοποθέτηση που αφορούσε την πολιτική κατάσταση που έχουν δημιουργήσει όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις της μεταπολιτεύσεως φτάνοντας την Πατρίδα μας σε αυτό το τραγικό σημείο, καθώς και στον Αγώνα που δίνει το Κίνημά μας για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση.
Τέλος τον λόγο έλαβε ο βουλευτής Β' Πειραιά, Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός, ο οποίος πραγματοποιώντας μια ιδιαιτέρως δυναμική ομιλία που εκτός της εκτενούς αναλύσεως που πραγματοποίησε για όλη την θλιβερή κατάσταση που έχουν φέρει οι κυβερνώντες την Πατρίδα μας αναφέρθηκε και στον ΤΙΤΑΝΙΟ αγώνα που πραγματοποιεί το Κίνημά μας απέναντι σε όλη αυτή την λαίλαπα που απειλεί να υποδουλώσει πλήρως την Πατρίδα μας.

Μετά το πέρας των ομιλιών, ακολούθησε εκτενής διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων και στην συνέχεια, ως είθισται, όλοι σε στάση προσοχής απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.