Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς -Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ (Μπαρμπαρούσης)


Την Παρασκευή 4 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο.Πειραιώς, τα οποία από νωρίς το απόγευμα έσφυζαν από Εθνικιστικό Παλμό, από τον Συναγωνιστή και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.


 

 
Ο Συναγωνιστής κατά την διάρκεια της δυναμικής ομιλίας του, ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, όπως η εισβολή των λαθρομεταναστών, η συνεχής φορακαταιγίδα, οι κατασχέσεις σπιτιών, το ασφαλιστικό και πολλά άλλα, ενώ παράλληλα ανέπτυξε ενδελεχώς τις θέσεις και τις προτάσεις του Κινήματός μας για την επίλυση αυτών.

Για το ακανθώδες ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ο ομιλητής ήταν ιδιαίτερα καυστικός, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η Ελλάς Εάλω και πως πλέον είναι περισσότερο ορατό από ποτέ το γεγονός πως κινδυνεύουμε να γίνουμε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα. Ο Συναγωνιστής κατέθεσε πολλά στοιχεία στους παρευρισκόμενους που αποδεικνύουν πως η χώρα μας πλέον βιώνει μία ΕΙΣΒΟΛΗ και καυτηρίασε τις προδοτικές αποφάσεις και κινήσεις όλων ανεξαιρέτως των εθνοπροδοτικών κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών που πηγάζουν από το βαθύ τους μίσος προς τους Έλληνες και οτιδήποτε ελληνικό. Κλείνοντας ο Συναγωνιστής μας κάλεσε όλους να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον ΑΓΩΝΑ που διεξάγει το Κίνημά μας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή για την απελευθέρωση της υποδουλωμένης μας Πατρίδας.
 Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε εκτενής διάλογος, ενώ ως είθισται όλοι οι παρευρισκόμενοι σε στάση προσοχής απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.