Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - "25η Μαρτίου 1821" Ο Τιτάνιος Αγώνας Των Ελλήνων για Ελευθερία


Την Παρασκευή 25 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε στα ασφυκτικά γεμάτα από πλήθος Εθνικιστών, γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά, ομιλία από τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Χατζηφιλίππου, με τίτλο: ''25 Μαρτίου 1821, ο Τιτάνιος Αγώνας των Ελλήνων για Ελευθερία''.

 Ο Συναγωνιστής ξεκινώντας την ομιλία του, ανέλυσε εκτενώς στους παρευρισκόμενους, τους λόγους που ο Αγώνας των ένδοξων προγόνων μας για την Ελευθερία μας ήταν ΤΙΤΑΝΙΟΣ και δικαιωματικά χαρακτηρίζεται ως ένας από τους σημαντικότερους σε ολόκληρη την ιστορική διαδρομή του Έθνους μας, με τις μορφές των Αγωνιστών του, να έχουν λάβει μυθικές διαστάσεις στην συνείδηση του Λαού μας.


 Συνεχίζοντας, ανέλυσε τα κυριότερα γεγονότα της Επαναστάσεως, με τις Μεγάλες Νίκες των Ελλήνων εναντίον των εχθρών μας, αλλά και τις συνεχόμενες σφαγές κατά του πληθυσμού και την ερήμωση ολόκληρων πεδινών περιοχών από τα τουρκικά και τα αιγυπτιακά στρατεύματα.


Τέλος, κλείνοντας την ομιλία του, αναφέρθηκε εκτός από την στρατιωτική όψη του Αγώνα και στην πολιτική, αλλά και στην διπλωματική, με την παράθεση των κυριότερων γεγονότων αυτών των όψεων. Γεγονός που καταδεικνύει σαφώς την πολύπλευρη και πολυδιάστατη μάχη που έδωσαν οι Έλληνες σε αυτόν τον Αγώνα για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.Μετά το πέρας της ομιλίας του Συναγωνιστή, ακολούθησε εκτενής διάλογος μεταξύ των παρευρισκόμενων και στην συνέχεια, ως είθισται, όλοι σε στάση προσοχής απαγγείλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.