Δυναμική μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς – Σήμερα η Γαλλία, αύριο η Πατρίδα μας; ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ! – φωτορεπορτάζ, βίντεοΤην Δευτέρα 23/11/15, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μηχανοκίνητη δράση της Περιφέρειας Πειραιώς στο κέντρο του Πειραιά.

Κόντρα στην προδοτική πολιτική των ανοιχτών συνόρων, η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που αντιστέκεται εμπράκτως και εκφράζει πραγματικά τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδας μας. Έτσι, η Περιφέρεια Πειραιώς πραγματοποίησε πολιτική δράση ως ένδειξη διαμαρτυρίας με τίτλο: “Σήμερα η Γαλλία, αύριο η πατρίδα μας; ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ”.  Οι γειτονιές μας γέμισαν χιλιάδες φέιγ βολάν και οι φωνές μας για ακόμα μία φορά ακούστηκαν σε όλο τον Πειραιά, δείχνοντας έτσι ποιοι είναι οι μόνοι που προβάλουν σθεναρή αντίσταση.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου από την αρχή, από την πρώτη στιγμή που η Ελλάδα άρχισε να δέχεται ανεξέλεγκτες ροές λαθρομεταναστών, θέτοντας τον Λαό μας σε τεράστιο κίνδυνο. Από τότε μέχρι σήμερα, είμαστε οι πρώτοι και οι μόνοι που βρισκόμαστε στις επάλξεις του Εθνικού Αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας μας.

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ, βίντεο: