Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Σχολιασμός Πολιτικής επικαιρότητας


Την Παρασκευή 09-10-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία σχολιασμός πολιτικής επικαιρότητας στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον συναγωνιστή και βουλευτή Α’ Πειραιώς, Νικόλαο Κούζηλο, και τον συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε., Σωτήρη Δεβελέκο.Οι Συναγωνιστές καυτηρίασαν εύστοχα όλα τα θέματα που αφορούν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ξεκινώντας από την πτώση του παραδικαστικού κυκλώματος Σαμαρά, με την αθώωση του συναγωνιστή Κασιδιαρή και την αρχή της δίωξης σε βάρος του γνωστού διεφθαρμένου δικαστικού οργάνου, Ισίδωρου Ντογιάκου.

Στην συνέχεια, μίλησαν για την αποτυχία της κυβέρνησης στο να ανταποκριθεί στον σκοπό για τον οποίο εκλέχτηκε, ανέφεραν όλα τα δεινά που πρόκειται να φέρει το 3ο αριστερό μνημόνιο, και τόνισαν πως την στιγμή που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα θα έρθει και το πολιτικό τέλος του Σύριζα.

Τέλος, οι συναγωνιστές μίλησαν πιο συγκεκριμένα για την περιφέρεια μας. Για ακόμη μία φορά, ανέφεραν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Πειραιάς, το ξεπούλημα του ΟΛΠ, και τον θάνατο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης του Περάματος εξαιτίας των κομμουνιστών. Ακολούθησε εκτεταμένος πολιτικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους, και ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και και τον ύμνο του Κινήματος