Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Πολιτική ανάλυση από τον Γεώργιο Γερμενή


Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, προεκλογική πολιτική ανάλυση από τον Συναγωνιστή και Βουλευτή Β' Αθηνών, Γεώργιο Γερμενή.


Ο Συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα δήλωσε στους παρευρισκόμενους πως δεν θα ήθελε να τον βλέπουν σαν ένα πολιτευόμενο πρόσωπο, αλλά σαν αδελφό και Συναγωνιστή. Αυτό που μας ενώνει είναι κάτι παραπάνω από την πολιτική, είναι η υπέρμετρη αγάπη για την πατρίδα. Στην συνέχεια εκθείασε τα μέλη και τους υποστηρικτές που πυκνώνουν τις Τοπικές της Περιφέρειας Πειραιώς για το αγωνιστικό τους πνεύμα και την έντονη πολιτική τους δράση.

Κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής αρχικά μίλησε για τον πόλεμο έχει δεχτεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, και εξακολουθεί φυσικά να δέχεται μέχρι και σήμερα. Το σύστημα δεν κατάφερε να μας λυγίσει με κανένα μέσο, η προεκλογική εκστρατεία της τηλεκάρτας μας ανέδειξε επί τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις ως την τρίτη πολιτική δύναμη. Στην συνέχεια σχολίασε εύστοχα όλα τα θέματα της πολιτικής μας επικαιρότητας καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως τα κόμματα που υπάρχουν στην Ελλάδα επί της ουσίας είναι μόνο δύο: Η Χρυσή Αυγή και όλοι οι άλλοι.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής ανέλυσε το πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου για εθνική ανεξαρτησία και ανάπτυξη. Ψήφος στην Χρυσή Αυγή σημαίνει ΌΧΙ στην λαθρομετανάστευση, ΌΧΙ στα μνημόνια.  Ακολούθησε εκτεταμένος πολιτικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους, και ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και και τον ύμνο του Κινήματος.