Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Προεκλογική πολιτική ανάλυση


Την Παρασκευή 28 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Δημοτικό Σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά, Ηλία Κατσαφάδο, με θέμα: Προεκλογική πολιτική ανάλυση.


Ο Συναγωνιστής άρχησε με την εξής ρητορικής φύσεως ερώτηση: Γιατί γίνονται εκλογές; Σχεδόν όλοι είχαν συμφωνήσει με όλους, αφού το τρίτο μνημόνιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. Ο μόνος λόγος για τον οποίο γίνονται αυτές οι εκλογές είναι γιατί ο Α. Τσίπρας θέλει να ξεκαθαρίσει εντελώς με όλες τις συνιστώσες του τσίρκου του, και Σύριζα να γίνει ένα ακόμη 100% μνημονιακό κόμμα εξουσίας. Στην συνέχεια έδωσε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο μέγα πρόβλημα του μεταναστευτικού, σημειώνοντας πως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε προβλέψει από την αρχή το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, καταθέτοντας ουσιαστικές προτάσεις για την άμεση λύση του προβλήματος, όπως την φύλαξη των συνόρων μας από τον Ελληνικό στρατό.


Κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής εστίασε στην αποτυχία της κυβέρνησης, σε αντίθεση με το δικό μας εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Η χώρα κλήθηκε να απαντήσει ξεκάθαρα για το αν θέλει μνημόνιο ή όχι μέσα από το δημοψήφισμα, μα η κυβέρνηση πέταξε την απόφαση του Ελληνικού λαού στον κάλαθο των αχρήστων, και σήμερα έχει το θράσος να ξανά ζητά την ψήφο του. Ο δικός μας στόχος, είναι να θεμελιώσουμε ένα αύριο σύμφωνα με το όραμα μας, και το όραμα μας είναι η εθνική παραγωγή και επομένως η εθνική μας ανεξαρτησία. Το σύστημα γνωρίζει πολύ καλά πως διαθέτουμε κάθε λύση για κάθε μείζον πρόβλημα που μαστίζει τον τόπο μας, για αυτό μας πολεμάει και μας τρέμει ταυτόχρονα.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής ανάγνωσε ολόκληρο το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, αναλύοντας το κάθε σκέλος ξεχωριστά. Ακολούθησε εκτεταμένος πολιτικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους, και ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και και τον ύμνο του Κινήματος.