Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς: "Ελληνική Πρωτομαγιά - Δουλειά στον Έλληνα εργάτη"


Την Παρασκευή, 01-05-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος, Περικλή Μουλιανάκη, με τίτλο: "Ελληνική Πρωτομαγιά - Δουλειά στον Έλληνα εργάτη".

Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε τον λόγο του μιλώντας για την καπήλευση της αριστεράς όσο αφορά της εορτή της εργατικής πρωτομαγιάς, μα και πολλές άλλες φάσεις και πρόσωπα της Ελληνικής ιστορίας. Στην συνέχεια, έκανε ιστορική αναδρομή με μεγάλη ακρίβεια, αναφερόμενος στον Εθνικό μας κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά, γκρεμίζοντας έτσι τους μύθους της αριστεράς και αποδεικνύοντας πως η πρωτομαγιά είναι Εθνικιστική και πως ο εργάτης έχει Πατρίδα και είναι η Ελλάδα.


Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής μίλησε ακόμη μια φορά για τις βασικότερες θέσεις του Κινήματος όσο αφορά την πραγματοποίηση ενός εκ των μεγαλύτερων στόχων μας, για την πραγματοποίηση της φράσης "δουλειά στον Έλληνα εργάτη".

- Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα.
- Άμεση καταγγελία του μνημονίου.
- Εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου.
- Επιστροφή σε πρωτογενείς ύλες (γεωργία, κτηνοτροφία).
- Επιστροφή σε δευτερογενείς ύλες (βιομηχανία).


Όλοι αυτοί οι στόχοι βέβαια, θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν υπό μια κυβέρνηση η οποία θα υπηρετούσε αποκλειστικά την Πατρίδα και τον Λαό, και όχι το κράτος και τους τοκογλύφους. Τέλος ο Συναγωνιστής τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα το οποίο έχει φέρει πολιτική επανάσταση για αγρότες και εργάτες, και πως είναι ο μόνος πολιτικός φορέας του τόπου ο οποίος έχει στόχους και όραμα για την απελευθέρωση του Έθνους μας. Ακολούθησε  ιδεολογικός και ιστορικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους, και ως Είθισται, άλλη μια συνάντηση μας, έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.