Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - Τρέχουσες κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις


Την Παρασκευή 17-04-15, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, από τον Συναγωνιστή και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Παναγιώτη Καρυτιανό, με θέμα τις Τρέχουσες κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις.


Ο Συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του σχολιάζοντας τα εκτεταμένα επεισόδια και τις καταλήψεις αριστεριστών που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της Αθήνας. Σε αυτό το σημείο υπογράμμισε, πως η σημερινή κυβέρνηση όπως όλοι πλέον γνωρίζουν είναι απλά ένα συνονθύλευμα, επομένως η παθητική στάση της όσο αφορά το συγκεκριμένο γεγονός, δεν είναι τίποτα παρά μία ακόμη υποχώρηση ώστε να μένει ικανοποιημένη μία ακόμη θλιβερή συνιστώσα.

Στη συνέχεια, μίλησε για το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Καθώς τις τελευταίες ημέρες η Πατρίδα μας δέχεται εισβολή και εν συνεχεία πολιορκία (με την κυριολεκτική σημασία αυτών των δύο λέξεων), ο Συναγωνιστής δεν αναλώθηκε στο να σχολιάσει τον προδοτικού τύπου χειρισμό της εξουσίας, αλλά για έτη μία φορά παρέθεσε τις επίσημες θέσεις του Κινήματος όσο αφορά την ουσιαστική αντιμετώπιση αυτού του θέματος.

Η Χρυσή Αυγή ήταν η πρώτη πολιτική δύναμη που εντόπισε το πρόβλημα και όρθωσε αμέσως το ανάστημα της ενάντιας του. Εκτός από τον πλούτο των δουλεμπόρων, εκτός από τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών, εκτός από τις κατελυμένες θέσεις εργασίας από ξένους την στιγμή που ο Έλληνας κυριολεκτικά λιμοκτονεί, η Χρυσή Αυγή πρώτη προέβλεψε πως μια πολυφυλετική Ελλάδα μπορεί να οδηγήσει μόνο στην αλλοίωση της βιολογικής μας σύστασης, κοινώς σε εθνικό αφανισμό. Το μοντέλο της νέας τάξης πραγμάτων επιβάλει την βούληση του, καταστρέφοντας την ταυτότητα του εκάστοτε Έθνους, με την λαθρομετανάστευση ως κεντρικό μοχλό παγκοσμιοποίησης. Η Χρυσή Αυγή στέκεται πάντα για την άμεση επαπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών πίσω στις χώρες προέλευσης τους. Άμεση καταγγελία του Δουβλίνο II και έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων για κάθε άνθρωπο που θέλει να φύγει οικειοθελώς, μα έχει παγιδευτεί στην χώρα μας.

Τέλος, Ο Συναγωνιστής μίλησε για την έναρξη της δίκης μας. Το σύστημα ξεκίνησε να δίνει έναν τεράστιο Αγώνα φθοράς κατά της Χρυσής Αυγής με την έναρξη της εις βάρος μας πολιτικής σκευωρίας. Ο Συναγωνιστής με όλο το σθένος του, και την Εθνικιστική του περηφάνια, δήλωσε πως αυτή την μάχη θα την κερδίσουμε, και τότε θα έχουμε γίνει ποιο δυνατοί από ποτέ. Η ιστορία μας έχει διδάξει πως το Ελληνικό κράτος ανέκαθεν φυλάκιζε ήρωες, εμείς όμως ως γνήσιοι συνεχιστές των επαναστατών του ένδοξου Έθνους μας, δεν θα χάσουμε πότε την πίστη και την δύναμη μας με ό,τι κι αν πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι. Ακολούθησε εκτεταμένος ιδεολογικός και πολιτικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους, και ως Είθισται, άλλη μια συνάντηση μας, έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.