Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Στήνουν κλίμα τρομοκρατίας ενόψει της δίκης


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος δήλωσε για την επικείμενη δίκη:


"Την Δευτέρα 20 Απριλίου πρόκειται να διεξαχθεί μια δίκη στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού, στην οποία δίκη είναι κατηγορούμενοι σχεδόν όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Θέλω να καταγγείλω το κλίμα τρομοκρατίας, το οποίο καλλιεργείται από συγκεκριμένους φορείς μιας θλιβερής μειοψηφίας. Είναι η ίδια μειοψηφία που έχει καταλύσει το ελληνικό κράτος, που βεβηλώνει το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Κάνουν συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια. Όχι με άλλο αίτημα παρά να δικαστεί εκ των προτέρων η Χρυσή Αυγή. Είναι αυτό δίκαιη δίκη; Όπως είχε πει και ο προηγούμενος υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου;

Ανάμεσα στους φορείς που κάνουν συγκέντρωση και η ΑΔΕΔΥ. Αντί να ασχοληθεί με τους μισθούς πείνας των συναδέλφων της, κάνει συγκέντρωση για την Χρυσή Αυγή. Αλήθεια, όλοι αυτοί οι "προστάτες του λαού" - πριν λίγες μέρες είχαμε μία δίκη για την Λίστα Λαγκάρντ του Παπακωνσταντίνου - γιατί δεν έκαναν ούτε μία συγκέντρωση, δεν έβγαλαν ούτε μία ανακοίνωση; Μήπως τελικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα εργαλείο του συστήματος που παίζουν κι αυτοί τον βρώμικο ρόλο τους;"