Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς: "Η αρχή μιας πολιτικής δίωξης"


Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Σωτήρη Δεβελέκο στην Τ.Ο. Πειραιώς με θέμα: "Η αρχή μιας πολιτικής δίωξης". Δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος έδωσαν τα παρόν σε μία ακόμη απόλυτα επιτυχημένη λειτουργία γραφείου του Κινήματος.

Ο Συναγωνιστής ανέβηκε στο βήμα κάνοντας μια σύντομη αναφορά στα γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν έναν περίπου χρόνο με αφετηρία την παράνομη δίωξη της αντιτρομοκρατικής εναντίον του.

Έπειτα, περνώντας στην κύρια ανάλυση του, ανέφερε στους παρευρισκόμενους τα γελοία τεκμήρια της εξονυχιστικής έρευνας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας τα οποία είναι κοινά μαχαίρια κουζίνας και δύο πασχαλινές κροτίδες δίχως φιτίλι σε κάποιον κάδο σκουπιδιών σε μία μακρινή γειτονιά!Την επόμενη ημέρα, στην πρόχειρη και κακοστημένη δίκη που πραγματοποιήθηκε, ο συναγωνιστής εξήγησε με ακλόνητα επιχειρήματα πως
η δίκη είχε καθαρά πολιτική χροιά και ουδεμία σχέση είχε με παραβάσεις του ποινικού δικαίου, εφόσον η τραγελαφική ποινή που άκουσε, ήταν δυόμισι χρόνια και μάλιστα χωρίς αναστολή.

Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής γνωστοποίησε πως σήμερα, ένα χρόνο μετά, είχε έρθει και πάλι η ημέρα της δίκης του κατόπιν έφεσης του. Η δίκη πήρε αναβολή λόγο αριθμού, ενώ παράλληλα τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ξεθάβουν προϊόντα υποκλοπών, και με κακοφτιαγμένα μοντάζ προσπαθούν να δημιουργήσουν και πάλι αρνητικό κλίμα εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου.


Ως επίλογο, ο Συναγωνιστής επέλεξε να αναγνώσει την απάντηση του παράνομα προφυλακισμένου Συναγωνιστή και βουλευτή ΄Β Πειραιώς Ιωάννη Λαγού, όσο αφορά την τελευταία φθηνή προπαγάνδα του συστήματος.

Ακολούθησε πολιτικός διάλογος με τους θαμώνες και ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.