Με εκατοντάδες ΜΑΤ η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων - Κασιδιάρης: Στο τέλος νικά πάντα η Ελλάδα ΒΙΝΤΕΟ


Με την συνήθη του τακτική ο Καμίνης και την αστυνομική φύλαξη εκατοντάδων αστυνομικών από την Χούντα Σαμαρά πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Αθηναίων.



Η περιοχή γύρω από το αμφιθέατρο στην Τεχνόπολη στο Γκάζι είναι πλήρως αποκλεισμένη από διμοιρίες ΜΑΤ, ενώ δεν έχει επιτραπεί η είσοδος ούτε στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και συνεργάτες, παρά μόνο σε όσους έχουν πρόσκληση από τον Καμίνη.


Εκατοντάδες Συναγωνιστές έχουν συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο της ορκωμοσίας για να υποδεχτούν τον Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.


Η Ελληνική Αυγή έχει εκλέξει 4 δημοτικούς συμβούλους, τους Συναγωνιστές Ηλία Κασιδιάρη, Ουρανία Μιχαλολιάκου, Χρίστο Γούδη και Δήμητρα Βελέντζα.


Ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης έφτασε πριν λίγο στον χώρο της ορκωμοσίας υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και φρουρούμενος από δέκα και πλέον αστυνομικούς.


Τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη τον έφεραν σιδηροδέσμιο από την πίσω πόρτα για να μην έρθει σε οπτική επαφή με τους συγκεντρωμένους Συναγωνιστές και για να μην δεχθεί την θερμή υποδοχή και τις επευφημίες τους. Από την πίσω πόρτα όμως θα φύγει σύντομα η Χούντα Σαμαρά!


Ο Ηλίας Κασιδιάρης καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στον χώρο της ορκωμοσίας από τον βουλευτή Β΄ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρο, στον οποίο απαγορεύτηκε η είσοδος και από τους παρευρισκόμενους.


Ο παράνομα προφυλακισμένος εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Είπαμε να βάλουμε τους κλέφτες στη φυλακή και προλάβανε και μας βάλανε αυτοί. Αλλά δεν πειράζει, στο τέλος νικάει πάντα η Ελλάδα".
Οι αστυνομικοί που φρουρούν τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη, τον έχουν αποκλείσει ακόμα και μέσα στην αίθουσα της ορκωμοσίας.