Τελετές Εθνικής Μνήμης σε Γράμμο και Βίτσι - Εγκαίνια γραφείων Χρυσής Αυγής στην Καστοριά (Κυριακή 31 Αυγούστου)

Τελετές Εθνικής Μνήμης σε Γράμμο και Βίτσι - Εγκαίνια γραφείων Χρυσής Αυγής στην Καστοριά (Κυριακή 31 Αυγούστου)
Φέτος συμπληρώνονται 65 χρόνια από τη νίκη του Ελληνικού Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστο-συμμοριτών στα πεδία των μαχών στο Γράμμο και στο Βίτσι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τιμούμε τη μνήμη των πεσόντων ηρώων του Ελληνικού Στρατού στις μάχες του 1949.
Την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 10:00 το πρωί θα τελεστεί μνημόσυνο στις κορυφές των ορέων Γράμμος και Βίτσι στα Μνημεία των πεσόντων του Εθνικού Στρατού και καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματός μας να παραστούν.

Είναι για όλους εμάς που κρατάμε ψηλά τα λάβαρα της Φυλής και του Έθνους μια τελετή μνήμης ξεχωριστή, καθώς ταυτιζόμαστε με τους Έλληνες στρατιώτες που έδωσαν την ζωή τους στα πεδία της Τιμής και του Αγώνα. Πληροφορίες για την προσέλευση στην Τελετή Μνήμης στις κατά τόπους Τοπικές Οργανώσεις.

Κυριακή 31 Αυγούστου, Όρος Βίτσι, 10:00 π.μ.

Εγκαίνια νέων Γραφείων Χρυσής Αυγής στην Καστοριά

Την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 14:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των νέων γραφείων στην Καστοριά (11ης Νοεμβρίου 9, 1ος όροφος). Καλούνται όλοι οι φίλοι του Κινήματος να δώσουν δυναμικό παρόν στα εγκαίνια αυτού του νέου κάστρου του Ελληνισμού.

Κυριακή 31 Αυγούστου, 11ης Νοεμβρίου 9 - 1ος όροφος, Καστοριά,14:00