ΑΘΑΝΑΤΟΙ ! Χιλιάδες Χρυσαυγίτες τίμησαν την Μνήμη των Νεκρών Ηρώων του Κινήματος



Με μια συγκλονιστική τελετή, όπως αρμόζει στους νεκρούς μας Ήρωες, χιλιάδες Χρυσαυγίτες τίμησαν την Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη.
Η τελετή ξεκίνησε με τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δύο Συναγωνιστών που δολοφονήθηκαν πριν 5 χρόνια από τους αριστερούς τρομοκράτες έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Στην συνέχεια, ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος σημείωσε πως στους Εθνομάρτυρες του Γένους προστίθεται ο Κωνσταντίνος Κατσίφας που πότισε με το αίμα του την Γη της Βορείου Ηπείρου, υπερασπιζόμενος την Ελληνική Σημαία. Κανείς Ήρωας και καμία Θυσία δεν Ξεχνιέται!
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Αλέξανδρος Γέροντας που την 1η Νοεμβρίου του 2013 τραυματίστηκε βαριά από τις σφαίρες των τρομοκρατών, αλλά στάθηκε όρθιος.
Ο Συναγωνιστής τόνισε πως οι ακροαριστεροί εγκληματίες τους έριξαν 12 σφαίρες, αλλά δεν σκότωσαν την Ιδέα. Οι Συναγωνιστές δέχθηκαν την παρακρατική επίθεση, γιατί το μεγαλύτερο έγκλημα της Χρυσής Αυγής είναι το γεγονός ότι αφυπνίζει συνειδήσεις.
Υπενθύμισε πως 5 χρόνια μετά οι δράστες δεν έχουν οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη και εμείς συνεχίζουμε να αναζητάμε ευθύνες από το ψευτορωμαίικο.
Δεν κατάφεραν να μας λυγίσουν, καθώς σήμερα χιλιάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες κρατούν περήφανα τα λάβαρα ψηλά και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα παραμένει όρθιο και ισχυρό.
Στην συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού απόλυτης σιγής για τα Αθάνατα αδέρφια μας και έγινε προσκλητήριο νεκρών.
Ακολούθησε σιωπηρή και κατανυκτική πορεία χιλιάδων Ελλήνων Εθνικιστών με αναμμένες δάδες προς το κοιμητήριο του Νέου Ηρακλείου, την τελευταία κατοικία των Αθάνατων αδερφών μας.
Εκεί οι Συναγωνιστές έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.