Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς - "Λαϊκός Εθνικισμός: Η πολιτική ιδεολογία του μέλλοντος"

Την Παρασκευή, 2 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία του Συναγωνιστή Αλέξανδρου Γέροντα με θέμα "Λαϊκός Εθνικισμός: Η πολιτική ιδεολογία του μέλλοντος". Η προσέλευση του κόσμου στα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της Τ.Ο Πειραιώς ήταν η ζωντανή απόδειξη πως παρά την κόκκινη τρομοκρατία, την φθηνή προπαγάνδα και τις προβοκάτσιες οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν! 



Ο Συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα αναφέρθηκε στον πολιτικό πόλεμο που διεξάγεται αυτή την στιγμή ενάντια στον Εθνικισμό τόσο στην διεθνή σκακιέρα γενικότερα όσο και στην Ελλάδα ειδικότερα. Είναι σαφές πως το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τρέμει την άνοδο του εθνικιστικού αισθήματος και της Χρυσής Αυγής καθώς γνωρίζει πως με την ανάληψη της εξουσίας από την Χρυσή Αυγή θα επέλθει και η πολιτική κάθαρση. Τέλος, ο Συναγωνιστής μίλησε για τον ρόλο και την στάση που οφείλει να κρατάει κάθε ένας από εμάς που θέλει να φέρει τον τίτλο του Χρυσαυγίτη. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι πρέπει να σταθούμε πρώτοι στις επάλξεις του Ιερού Αγώνα που δίνουμε και να μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω!

Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους. Η συνάντηση έκλεισε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.